Diy, Julerier, Kreative ideer

Inspiration til julegave indpakningen

Inspiration til julegave indpakningen

Jeg synes det er så fedt, at få en gave, hvor der er gjort noget ud af indpakningen.

Det er næsten den halve fornøjelse. Jeg har selv altid masser af ideer og planer til hvordan jeg vil pakke ind, men af uransaglige årsager ender det bare altid i stress og jag og en hurtig indpakning. Hver evig eneste gang, uanset om det er jul eller fødselsdag.

Det der med at være i god tid og planlægge stille og roligt ligger tilsyneladende bare ikke til mig. Jeg er altid hende man venter på, når vi skal ud af døren. Jeg er også tit hende, der kommer for sent eller hvis jeg kommer til tiden, så er det medbringende en rodet frisure og halv make-up. Smykkerne ryger i lommen og tages på i bilen.

Men mht. til indpakning, så er det ikke fordi jeg mangler inspiration og jeg har da bla. fundet denne skønne inspiration frem idag og måske – kun måske – lykkedes det i år, at gøre indpakningen lidt smålækker. Og mig selv med strøget tøj, færdig make-up og en kam, der rent faktisk nåede at komme gennem håret.

Blog Bettina Holst giftrapping - gaveindpakning 6

Blog Bettina Holst giftrapping - gaveindpakning 5 Blog Bettina Holst giftrapping - gaveindpakning 4

Blog Bettina Holst giftrapping - gaveindpakning 2

Blog Bettina Holst giftrapping - gaveindpakning 3

Blog Bettina Holst giftrapping - gaveindpakning 1

Source

Selv er vi lige kommet hjem efter at have været ude at købe de 6 gaver vi skulle. Satser på at sidde stille og roligt og pakke ind i løbet af weekenden.

Måske det lykkedes at fuldende missionen i år ??

Måske.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Jul og indpakning af gaver 27/12/2014 kl. 18:21

    […] I dette indlæg skrev jeg noget om at pakke gaver pænt ind og hvor dårlig jeg er til at være i god tid. Jeg nåede dog faktisk i år at pakke julegaverne ind 1 hel dag før juleaften. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.