Diy, Inspiration, Julerier

Inspiration til julebordet

Inspiration til julebordet.

Måske ved du allerede hvordan du vil dække dit julebord – måske er du endnu ikke kommet dertil. Ligesom mig. I år skal vi holde jul og jeg elsker at holde julen her på matriklen. Vi bliver 8 ædedolke.

Måske går du ikke specielt meget op i borddækningen, knalder bare nogle tallerkner og bestik på bordet og that`it. Fair nok. Sådan gjorde jeg tit som yngre, men nu kan jeg godt lide, at gøre lidt mere ud af det. Ikke for meget – bare liiige det der lidt ekstra. Jeg er de sidste år blevet bedre til at dække bordet dagen før, så jeg har tid til at hygge om borddækningen. Før i tiden foregik det altid hu hej 5 min. før gæsterne kom.

Jeg har forsøgt, at finde ideer som ikke kræver, at du inviterer hverken Bering blomster eller stylister med på sidelinien.

De kommer her:

Blog Bettina Holst inspiration til julebordet 2

Blog Bettina Holst inspiration til julebordet 3

Source/kilde (de 3 første billeder).

Blog Bettina Holst inspiration til julebordet 5

Source/kilde

Blog Bettina Holst inspiration til julebordet 6

Source/kilde

Blog Bettina Holst inspiration til julebordet 7

Source/kilde

Blog Bettina Holst inspiration til julebordet 4

Source/kilde

Selv er jeg ret pjattet med at dække bord med naturen`s materialer og i år tror jeg også det bliver noget med gran (måske grønkål) og vores træjulepynt samt levende lys. Ideen med at tegne på dugen (som her er papir) er da super sød og så kan ungerne også være med. Jeg er sikkert på, at de vil synes at det er et hit !

Håber du fandt lidt inspiration ?

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.