inspiration til børneværelset 1
Børneværelset, Indretning, Inspiration

Inspiration til børneværelset

Inspiration til børneværelset.

Nuuu ved jeg jo ikke hvor mange af jer, der sætter pris på inspiration til børneværelset, men jeg håber da at I også kan lide det.

Jeg har nemlig sådan på fornemmelsen, at der måske kommer en lille smule mere inspiration i fremtiden, for ……………jeg skal nemlig være FARMOR og dermed har jeg pludselig fået nyt syn på dette område !.

Ohhhhhhh mit første barnebarn. Det er fuldstændig vanvittigt at tænke på. Jeg føler mig seriøst ikke en dag over 30 år – og nej nej spejlet siger ikke noget andet 😉

Nuvel.

Farmor.

Jeg har 6 måneder nu til at gøre mig klar. Eller. Jeg er sådan set temmelig klar. Jeg har faktisk været farmor skruk i et par år og nu skal det være sådan for alvor.

Jahuu !

Så i dagens anledning har jeg fundet til inspiration frem til hvordan man kunne indrette et værelse til den noget yngre aldersgruppe:

Inspiration til børneværelset 2

Kilde/sourcekilde/source

Inspiration til børneværelset 3

Kilde/source

 Inspiration til børneværelset 4

Kilde/sourceKilde/source

Inspiration til børneværelset 5

Kilde/sourcekilde/source

Inspiration til børneværelset 6

Kilde/source

Måske du også kunne bruge inspirationen ?

Modsat farverige boliger generelt, så vrimler nettet med inspiration til ungerne !. Mit indtryk er at der bestemt ikke spares på hverken indretning eller gøjl til de små kære. Jeg håber faktisk lidt det holder stik for udover min lille farmor afslørelse, så arbejder jeg pt. på nogle ret vilde og store projekter – bla. omhandlende noget til den yngre aldersgruppe og jeg glæder mig vildt til den dag hvor jeg kan fortælle mere, men lige nu er det altså bare for tidligt, da jeg slet ikke ved om det i det vil lykkedes mig med de ideer jeg render med på nuværende.

Så indtil da, vil jeg blot ønske dig en skøn dag. Kig evt. ind imorgen, hvor jeg faktisk har en give-away klar. Har faktisk flere på vej. Der er flere firmaer derude, der gerne vil forkæle dig kære læser 🙂

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

9 Kommentarer

 • Svar Charlotte 22/03/2017 kl. 15:57

  Tillykke med den gode nyhed, du kan glæde dig. Det er STORT..!!
  Jeg blev selv farmor til den skønneste guldklump for snart 3 år siden, og det er simpelthen fantastisk.
  Helt uventet, men lige på det rigtige tidspunkt. Svært at forestille sig at man kan elske en lille ny, som sit eget barn, men det kan man sagtens.
  Og så al genkendelsen af sit eget barn i den lille trold, jamen altså.. Bliver altid glad i låget når jeg tænker på ham. ;o)
  For mit eget vedkommende har jeg ikke købt så meget tøj til ham, da jeg jo syr selv. Til gengæld kan jeg overhovedet ikke gå i butikker, uden at komme hjem med en dims eller andet, som jeg er sikker på at banditten kan bruge.. Eller sko og støvler, altså hvad man ikke kan få af lækre sager i den størrelse.
  Udbuddet er NOGET større end for 32 år siden, da jeg selv blev mor.

  • Svar bettinaholst 23/03/2017 kl. 09:47

   Åhh Charlotte, hvor lyder det bare fantastisk – tillykke med ham 🙂 – jeg glæder mig også absurd meget til at forkæle. Går allerede nu og kigger på babydims…og forleden måtte der da også lige 4 hagesmækker og 6 body`er med hjem. Hold op altså hvor jeg synes det er spændende. Tusind tak for din kommentar <3

   Kh Bettina

 • Svar Rikke Bahr Christensen 22/03/2017 kl. 18:43

  Nuuuuj… kæmpe tillykke med den gode nyhed👏👏💜
  Det er nogle lækre værelser og ideer du har fundet. Dejligt med inspiration👍
  Har selv en pige på snart 5 og en dreng på 2 med hvert deres værelse.
  Skønt. Tak. Og igen tillykke🎊🎉🍾

  • Svar bettinaholst 23/03/2017 kl. 09:50

   Tusind tak Rikke og tak for en dejlig kommentar 🙂

   ..åhh mand jeg har svært ved at vente. Går og forestiller mig alle de ting jeg skal lave med den lille (og de næste der kommer)…i år laver vi en bålplads, så er den klar når barnebarnet/børnebørnene er lidt større…lidt skørt men sådan en vil ha´jeg bare have og gerne nu…i ret så god tid må man sige 😉

   Kh Bettina

 • Svar Jette Thomsen 22/03/2017 kl. 19:06

  Til lykke til lykke…. Kom sådan til at smile, da jeg læste dit indlæg. Skal nemlig selv være farmor til en lille pige for første gang om 4 måneder, og tro mig, jeg kender godt den der varme i maven, når jeg tænker på det! Kan slet ikke vente… Super flotte billeder, Bettina.
  Mvh
  Jette Løgumkloster

  • Svar bettinaholst 23/03/2017 kl. 09:56

   Århhhh Jette hvor skønt at høre..og tusind tak 🙂

   Så ved du jo lige præcis hvad det er for en fantastisk boblende følelse det er <3

   Vi ved endnu ikke hvad det bliver. De vil gerne vide kønnet og skal snart til scanning så måske de kan se det allerede der (?). I "gamle dage" da jeg (og veninderne) fik børn vidste jeg (vi) først på dagen hvad det blev. Både min søn og svigerdatter kan slet ikke forstå det. De siger, at næsten alle idag gerne vil vide det på forhånd.

   Hold nu op altså hvor jeg glæder mig !

   Kh Bettina

 • Svar Mai-Britt 22/03/2017 kl. 22:59

  Tillykke! Det skal nok blive godt!! Har selv ti (10) børnebørn, det er lige dejligt og spændende hver gang.

  • Svar bettinaholst 23/03/2017 kl. 09:59

   Tusind tak Mai-Britt 🙂

   Halløjsa 10 stk. – hvor ér det dog fantastisk. Så mange ender jeg nok ikke med (med mindre den ene får 4 og de 2 andre 3 hver). Jeg prøver at styre mig i min iver men nogle dage er jeg helt balstyrisk af glæde og forventning <3

   Kh Bettina

 • Svar Karina 05/04/2017 kl. 07:44

  Hvordan har jeg kunne overse dette dejlige indlæg – stort, stort tillykke. 🙂

  Skøn billedinspiration du har fundet, og en tavlevæg må da være en drøm. Faktisk har jeg sådan en drøm selv – til eget brug. 🙂

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.