Børneværelset, Indretning

Inspiration til børneværelset

Inspiration til børneværelset

Jeg ved godt, at det er sjældent, at jeg viser inspiration til børneværelserne, men det skyldes, at jeg ligesom ikke selv er i det mood og tænker i de baner. Mine unger er 25 og 22 år, så det er nogle år siden, at jeg selv indrettede deres værelser, selvfølgeligt temmelig kreativt (jeps jeg har nemlig været kreativ siden jeg kunne holde rundt om en blyant).

Selvom mine tanker ikke er så ofte på dette emne, er jeg dog alligevel faldet over et par ideer, jeg vil dele her på bloggen.

Kig med her:

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 5

Source

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 7

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 8

Source (billede 2 og 3)

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 2

Source / Source ukendt

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 3

Source

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 1

Source / Source

Blog Bettina Holst kids room ideas - børneværelse inspiration 6

Source

Håber du blev inspireret ?

Jeg ærgrer mig iøvrigt gul og grøn over, at jeg ikke var mere flittig med kameraet for omkring 18 år siden (der havde man jo ikke mobiltelefoner (med kamerafunktion) og gik og tog billeder konstant og hele tiden), men havde jeg tænkt på, at dokumentere den yngste´s værelse, ville jeg kunne have vist dig hans fantastiske værelse, der var lavet som én stor borg og som min eks-mand (tømrer) lavede ud fra mine tegninger.

Hele den ene endevæg blev bygget op i mdf plader; en topplade fra væg til væg og delt på midten af endnu en plade, så der blev 2 rum. Altså et stort T.

I begge rum blev der bygget hylder fra gulv til top og han havde så legetøj i det ene rum (den ene side af borgen) og tøj i den anden. Vi lavede en frontplade (også i mdf plader), som dækkede fra væg til væg og hvor der blev skåret 2 buer ind til hvert rum. Frontpladen malede jeg først i en mellem grå farve og derefter duppede jeg med en svamp en lysere grå ovenpå. Til sidst malede jeg så “mellemrum” med en mindre pensel (på hele fronten) så det lignede mursten. Spørg mig og jeg var smadret i min hånd bagefter ??

Det samme gjorde jeg iøvrigt også med de resterende 3 vægge og i ca. 1 meter´s højde. Jeg malede skyer (lyseblå) ovenover “murstens-væggene” og hans lampe var en gul måne.

“Indgangene” til borgen var 2 døre (buede). De blev lavet med rundstokke efter samme princip som når man laver en havelåge. De blev så malet brune.

Det var et kæmpe arbejde, men resultatet var helt fantastisk og han elskede sit værelse i mange år frem.

Tror du lige jeg ærgrer mig over at jeg aldrig fik taget billeder af hans værelse ?. Det tror jeg vist nok.

Kærligt Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 23/01/2015 kl. 00:39

  Skønne billeder, det må være skønt at være barn i de omgivelser..
  Og her på martriklen ærgrer jeg mig også gul og grøn, over ikke at have et billede af den jungle væg med lianer, papegøjer og eksotiske blomster jeg malede på hele den ene væg i min søns værelse, da han var 7-8 år. Han elskede den væg og kan stadig huske den, idag er han 31 år. ;o)
  Idag ville børn på 7-8 år, sikkert synes det var ALT for barnligt med sådan en væg..
  Og så ærgrer jeg mig sgu også at jeg ikke tog billeder af de fastelavns kostumer jeg syede til ham år efter år, han var SÅ fin og fik meget ros. Ak ja, som tiden går..

  • Svar bettinaholst 24/01/2015 kl. 11:11

   Ja det er super ærgeligt og så kan de sgu bare komme an alle de mødre, der idag er på Facebook og Instagram og lægger deres kreative ideer ud til det de har lavet til ungerne ! – vi kunne dæleme også nogle tricks. Mine sønner kan også huske deres skønne værelser den dag idag og specielt den mindste med borg værelset 🙂

 • Svar Anette 24/01/2015 kl. 21:40

  God inspiration (selv om jeg heller ikke skal indrette børneværelser). Den med sengen på hjul der kan rulle ind i huset er jeg vild med.
  Kan godt forstå du ærgrer dig over de manglende billeder, men det lyder som et skønt værelse.
  KH Anette

  • Svar bettinaholst 25/01/2015 kl. 12:14

   Ja er det ikke bare super ærgeligt, øv 🙁 – men det er nu alligevel sjovt, at se alle de fede ideer man kan lave til børn idag. Senere må “det jo gå ud over” eventuelle børnebørn (hvis jeg får lov at være med ind over) 😉

 • Svar inspiration til børneværelser | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 09:42

  […] Inspiration til børneværelset – Bettina Holst Blog …Søger du inspiration til børneværelset og gerne noget der er smart og kreativt, så kig med her og lad dig blive inspireret.Gå til www […]

 • Svar inspiration børneværelser | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 09:42

  […] Inspiration til børneværelset – Bettina Holst Blog …Inspiration til børneværelset. Jeg ved godt, at det er sjældent, … God inspiration (selv om jeg heller ikke skal indrette børneværelser).Gå til www […]

 • Svar Helle 17/04/2017 kl. 14:48

  Flot inspiration du har fundet. Indretningen i dag er bestemt ikke hvad den var tidligere, og som du selv siger er det lidt en skam du ikke fik taget billeder dengang, kunne havde været sjovt at se 🙂

  • Svar bettinaholst 19/04/2017 kl. 12:59

   Tak Helle 🙂

   JA det er SÅ ærgeligt !!. Jeg har ikke tal på HVOR mange gange jeg har ærgret mig – havde været så skønt at kunne vise frem både på bloggen og bare til gemmerne til Andreas (min søn) – så øv øv 🙁

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.