Indretning, Inspiration, Soveværelset

Inspiration – soveværelset vol. 3

Så er vi nået til sidste omgang af min mini følgeton om soveværelses inspiration – i denne omgang i hvert fald.

Du kan se alle de indlæg, der har været på bloggen, gennem de sidste 5 år med inspiration til hvordan du kan indrette dit soveværelse i kategorien soveværelset. De forskellige kategorier kan du i øvrigt altid finde ude i højre sidebar. Søger du et efter et gammelt indlæg eller noget mere specifikt så kan søgefeltet øverst på siden benyttes. Det bruger jeg selv ret meget 🙂

Men idag handler det om inspiration til soveværelset. Idag er der en del soveværelser med fokus på tapet. Selv har jeg længe drømt om at smække tapet op på en enkelt væg i soveværelset. Den væg har været gennem en del farver efterhånden, men lige nu er den hvid. Igen. Og den er røvsyg for at sige det mildt.

Men altså…det der tapetopsætning og mig…hmmm not a match in heaven. Men måske en dag.

Jeg får dæleme endnu mere lyst efter jeg har studeret disse soveværelser:

Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 15 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 16  Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 18 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 21Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 19 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 20

Kilde/source

Bemærk at billederne er lånt.

Jeg ved ikke hvor de enkelte tapeter er fra, men et par gode bud hvor du finder lækre tapeter kunne være Sanderson, Tapetcafeen, Retrovilla eller Mr. Perswall.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN.

OBS: Har du lyst til at følge mine malerier og livet i mit atelier, så har jeg i sidste uge oprettet en helt ny Instagram profil: @artist_bettinaholst 🙂

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 20/03/2016 kl. 12:59

  Uh, jeg må se, om jeg kan finde uge-wallstickeren et sted, for den kunne jeg godt bruge for at give mig selv et overordnet overblik, så jeg kan se, hvornår den står på arbejde (har meget skiftende arbejdsuger), og hvornår jeg har fri i løbet af en uge. På den måde kan jeg forhåbentlig komme stress i forkøbet.

  • Svar bettinaholst 22/03/2016 kl. 08:38

   Den er også ret fin den wallsticker – bare søg på ugewallsticker så dukker flere forhandlere op 🙂

 • Svar Soveværelser Inspiration | Indretning-dk.com 24/06/2016 kl. 13:25

  […] Inspiration – soveværelset vol. 3 – Bettina Holst BlogMen idag handler det om inspiration til soveværelset. Idag er der en del soveværelser med fokus på tapet.GÅ TIL HEMSIDAN […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.