Indretning, Inspiration, Soveværelset

Inspiration – soveværelset vol. 2

Inspiration – soveværelset vol. 2.

Så er der igen en mini følgeton på bloggen. Denne gang handler det om masser af inspiration til soveværelset. Missede du inspiration – soveværelse vol. 1 ?

Vol. 2 kommer her:

Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 8 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 9 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 10 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 11 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 12 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 14

Kilde/source

Lagde du mærke til, at det faktisk kun var det ene soveværelse, som havde helt hvide vægge ?. Alle de andre havde enten en malet væg eller tapet. Ohhh altså lige efter mit hoved. Det gør bare noget med en malet væg eller tapet.

Jeg har skrevet det masser af gange før og herhjemme praktiserer jeg det i høj grad. Vi har mange enkelte vægge i hvert rum, der har en klat maling (resten er så hvide). En enkelt væg tar under 2 timer at male. Bum. Lynhurtig forandring.

Og helt ærligt – hvis du fortryder eller bliver træt af farven, så er det da bare om at ale en ny farve. Det er en af de hurtigste måder, at skabe lidt ny forandring på, så jeg kan kun anbefale at du hiver malerkosten frem jævnligt.

Vil du have endnu mere inspiration til dit soveværelse, så klik her, hvor du kan se alle de indlæg der gennem tiden har været på bloggen.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.