Diy, Indretning, Inspiration, Opbevaring

Inspiration – opbevaring

Inspiration – opbevaring.

Har du det ligesom mig med at man bare ikke kan få opbevarings muligheder nok ?

Om det så er skabe, skuffer, bokse, æsker, møbler m.v. Man skal ikke gå ned på det. Det gør vi lidt herhjemme som jeg også skrev lidt om igår i dette indlæg om indbyggede møbler.

Vi har mange æsker og kasser. Jeg er nemlig et kasse menneske. Alt skal have sin plads så jeg hurtigt kan finde det. Jeg har lidt Alzheimer light og glemmer lynhurtigt hvor tingene er, hvis de får en ny plads. I mit atelier har jeg virkelig mange gennemsigtige kasser, så jeg hurtigt kan finde det jeg skal bruge.

Indenfor i huset er jeg dog knap så stor fan af gennemsigtige kasser der står fremme. Her skal ting…og rod gemmes væk i skabe, skuffer og æsker.

Jeg har lidt inspiration til dig her:

Blog Bettina Holst inspiration opbevaring 1

kilde/sourcekilde/source

Åhhh altså de der løsninger med indbyggede møbler er bare så geniale. Må altså snart se at komme igang med min egen idé om en indbygget seng/opbevaring i gæsteværelset.

Blog Bettina Holst inspiration opbevaring 2

kilde/sourcekilde/source

Få styr på strømper, tørklæder m.v. Det ser pænt ud og så kan man hurtigt finde lige præcis det man skal bruge. Mit ligger hulter til bulter, men nogen gange tager jeg mig sammen og rydder op i mit klædeskab og det er helt vildt så meget det letter hverdagene derefter. Desværre holder det ikke evigt, men så er det op på hesten igen med en oprydning.

Dog burde jeg bare blive bedre til at holde det pænt hele tiden, for rod forstyrrer og tager energi. Også selvom det er bag et skab !

Løsningen til højre er relativ nem at kopiere med f.eks. nogle pvc rør fra vvs afdelingen i byggemarkedet.

Blog Bettina Holst inspiration opbevaring 3

kilde/sourcekilde/source

Ideen til venstre er jeg vist nødt til at kopiere. Vi har præcis sådan et rum på 2. sal og jeg siger jer: der r.o.d.e.r helt ekstremt. Faktisk får jeg 3 blodpropper af bar hysteri hver gang jeg skal lede efter noget i det rum. Der er total kaos. Også selvom jeg engang imellem får et flip og rydder op. Af uransaglige årsager, så roder der fandme ligeså meget næsten gang jeg skal derop og finde noget. Den opgave får Thomas altså. Han skal jo også holde kroppen i gang ikke ? 😉

Ideen til højre er da også ret smart. Igen kan der bruges pvc rør fra byggemarkedet.

Bør jeg nævne hvordan vores skur ser ud ???….ikke sådan her i hvert fald.

Blog Bettina Holst inspiration opbevaring 4

kilde/sourcekilde/source

Ideer til hvordan du kan skabe mere plads på – og rundt om toilettet.

Blog Bettina Holst inspiration opbevaring 5

kilde/sourcekilde/source

Jeg er lidt pjattet med ideen til venstre hvor man har brugt en stige og hængt den ud i rummet istedet for op af en væg. Ideen til højre er noget a la det jeg selv tænker at lave i vores gæsteværelse – bare ikke så høj som denne. Men genial er ideen til f.eks. et børneværelse. Prøv at forestil dig hvor meget legetøj og tøj der kan gemmes væk der.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag ?.

Jeg har det sådan: roder det omkring mig…så roder det i mit hoved. Og det gør mig stresset og jeg kan ikke slappe af eller koncentrere mig om det jeg nu har gang i. Jeg er faktisk meget bevidst om hvor det er okay at rode og hvor det absolut ikke må rode for at jeg skal kunne slappe af. Stuen og soveværelset er 2 af de steder. Ingen rod.

Bum.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

kilde/source på topbilledet

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar MariaKajsa 14/02/2016 kl. 18:57

  Der findes så mange lækre opbevaringsmuligheder, og hver gang jeg ser noget andet end det jeg selv har, bliver jeg inspireret til at afprøve det! Super fine billeder!
  //Maria

  • Svar bettinaholst 15/02/2016 kl. 10:59

   Åhhh ja der er næsten uendelig mange løsninger. Jeg har haft en del indlæg omkring dette emne og der kommer helt sikker mange flere. Tak for input 🙂

 • Svar Indbyggede senge - Bettina Holst Blog 31/10/2017 kl. 11:50

  […] Du kan iøvrigt også finde et par indbyggede senge i dette indlæg. […]

 • Svar www.paper4me.org/ 22/02/2018 kl. 21:23

  Wow! your ideas are very cool. I will use it for sure to get my daughter’s room redecorated soon. Thanks a lot.

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.