Indretning, Inspiration, Køkkenet

Inspiration – køkken vol. 4

Inspiration – køkken vol. 4.

Som jeg skrev igår kommer der også idag inspiration til køkkenet.

Den mini følgeton med køkken inspiration, der har været den sidste uge her på bloggen, slutter idag med vol. 4. Der kommer selvfølgelig meget mere frem over. Det er bare slut i denne omgang.

Jeg håber, at du kan lide, når jeg laver disse mini følgeton`er ?. Der er også mini følgeton`er på vej med inspiration til soveværelset, spisestuen, stuen mv.

Men idag gælder det altså køkkenet.

Måske du kan hente nogle gode ideer fra disse køkkener:

Blog Bettina Holst køkken inspiration 32 Blog Bettina Holst køkken inspiration 31 Blog Bettina Holst køkken inspiration 33 Blog Bettina Holst køkken inspiration 35  Blog Bettina Holst køkken inspiration 36 Blog Bettina Holst køkken inspiration 38 Blog Bettina Holst køkken inspiration 37 Blog Bettina Holst køkken inspiration 39Blog Bettina Holst køkken inspiration 41 Blog Bettina Holst køkken inspiration 42Blog Bettina Holst køkken inspiration 40

Kilde/source

Jeg synes de alle rummer en masse ideer og inspiration. Jeg ved godt at tendensen så småt er ved at vende til de mørke køkkener, men jeg er nu altså ret glad for helt hvide køkkener. Selvom jeg synes mørke køkkener er smukke også, så vil jeg nok altid selv vælge et hvidt.

Det gør nemlig, at jeg meget bedre kan spragle og dime med køkkenmaskiner, maling på væggene, fliser på væggene, dekoration på væggene osv. osv. Synes du ikke du fandt inspiration fra disse køkkener, så er der meget mere køkkeninspiration her.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 29/02/2016 kl. 19:21

  Eeeej, nogle skønne køkkener du har fundet. 🙂 Elsker alt det lyse blandet med gode farver.

  • Svar bettinaholst 01/03/2016 kl. 16:41

   Tak Karina – synes også der er mange lækre. Åhh får helt lyst til at rive vores ud og bare starte forfra (vi har overtaget vores fra tidligere ejere) og selvom det fungerer og er pænt og bla. bla., så kribler det i fingrene…bare ikke i pengepungen 🙂

 • Svar Her ville jeg ændre - 2 - Bettina Holst Blog 13/10/2016 kl. 13:21

  […] En granitsort væg ville dæleme også være smuk. A la denne – vist i dette indlæg om køkkeninspiration. […]

 • Svar Frederik 15/10/2017 kl. 19:25

  Hej Bettina

  Har haft rigtig god nytte af at se på dine køkkenbilleder som Inspiration.
  Må jeg spørge om de forskellige køkkener, er noget folk selv har sammensat, eller er de købt af en køkkenforhandler, som en færdig løsning?

  Grunden til jeg spørger er, at jeg er dybt forelsket i billede nummer to, med hvide skabe, og sort glasplade imellem over og underskabene.
  Herudover er jeg også helt væk i billedet nummer tre, med den brune træplade og sorte stenvæg.

  Med andre ord håber jeg på man kan købe disse to køkkener som en samlet løsning ved en forhandler, i stedet for at skal sammensæt det selv.

  • Svar bettinaholst 17/10/2017 kl. 15:39

   Hej Frederik

   Dejligt du blev inspireret, jeg ved desværre ikke hvor de enkelte køkkener er købt. Der er kilde nederst i indlægget til hvor jeg har billederne fra. Måske de kan hjælpe dig ? 🙂

   De bedste hilsner
   Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.