Indretning, Inspiration, Køkkenet

Inspiration – køkken vol. 3

Inspiration – køkken vol. 3.

I sidste uge havde jeg en mini følgeton med inspiration til kontoret. Lige p.t. er det en mini følgeton med inspiration til køkkenet jeg viser. I maskinrummet ligger en masse indlæg klar med mini følgeton`er på bl.a. soveværelset, stuen og badeværelset. Og der er virkelig mange lækre billeder klar, så du kan godt glæde dig. Der vil være noget for enhver smag.

Men først er det køkken inspiration, det handler om.

Du får vol. 3 idag:

Blog Bettina Holst køkken inspiration 22 Blog Bettina Holst køkken inspiration 24 Blog Bettina Holst køkken inspiration 25 Blog Bettina Holst køkken inspiration 27 Blog Bettina Holst køkken inspiration 26 Blog Bettina Holst køkken inspiration 28 Blog Bettina Holst køkken inspiration 29Blog Bettina Holst køkken inspiration 21Blog Bettina Holst køkken inspiration 32

Kilde/source

Gik du glip af inspiration til køkkenet vol. 1 og vol. 2 (samt de mange andre indlæg, der har været med køkkeninspiration) så klik her, hvor alle indlæggene er samlet.

Der er i hvert fald noget for enhver smag – uanset om du er til lyse eller mørke køkkener. Farverige eller dæmpede. Romantiske eller strømlinede. En af mine favoritter er køkkenet med de mørke skabslåger nederst og de hvide øverst. Jeg er nu også ret vild med køkkenet på den næstsidste billede – det med vinduerne. Ohlala.

Jeg håber du fandt lidt inspiration fra dagens indlæg.

Inspiration til køkkenet – vol. 4 får du imorgen.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Decoración de pisos antiguos para renovarlos y modernizarlos 30/06/2016 kl. 16:02

    […] Fuente: bettina holst […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.