Indretning, Inspiration, Køkkenet

Inspiration – køkken vol. 2

Inspiration – køkken vol. 2.

Pyhhh en hel dag hvor bloggen var nede (søndag).

Det beklager jeg.

Jeg havde simpelthen nået mit maksimum for besøgende på siden (selvfølgelig skulle det ske en søndag) – det var ellers sat meeeeget højt, men ikke højt nok viste det sig, så jeg har måtte slippe nogle flere kroner og opgradere mit webhotel, men nu er bloggen så også klar til endnu flere besøgende (og bloggen ryger ikke ned en anden gang. Det er der betalt for nu).

Iøvrigt dejligt med de rigtig mange besøg på siden. Tak for det – dejligt at I gider være en del af den 🙂

I sidste uge startede jeg en mini følgeton på køkkeninspiration.

Du får vol. 2 idag:

Blog Bettina Holst køkken inspiration 11 Blog Bettina Holst køkken inspiration 13 Blog Bettina Holst køkken inspiration 12 Blog Bettina Holst køkken inspiration 14 Blog Bettina Holst køkken inspiration 15 Blog Bettina Holst køkken inspiration 16 Blog Bettina Holst køkken inspiration 17 Blog Bettina Holst køkken inspiration 18 Blog Bettina Holst køkken inspiration 19

Kilde/source

Hvis du gik glip af inspiration – køkken vol. 1 så klik her. Jeg har det lidt sådan, at køkken inspiration kan man da ikke få for meget af vel ?…så derfor er der endnu 3 indlæg klar i kulissen.

Det er vinterferie tid for mange. Selv holder vi ikke vinterferie i den forstand. Ikke i uge 7 og 8 i hvert fald. For 2 uger siden var Thomas og jeg i Marokko og jeg glæder mig til at dele vores oplevelser derfra.

P.t  arbejder jeg på at få færdiggjort første hold af mine beton vaser og skåle. Testede igår om den første vase kunne holde vand og wii det kunne den. Næste step er at lave nogle små runde broderi malerier (helt nye ting) og så håber jeg, at jeg liiige kan nå 1 eller 2 helt nye store malerier. Alt sammen inden jeg skal med på Hillerød Kunstdage om 3 uger.

Travlt…njaaa lidt måske. Kan jeg lide det—–> JA 😉

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.