Indretning, Inspiration, Køkkenet

Inspiration – køkken vol. 1

Inspiration – køkken vol. 1.

I sidste uge havde jeg en mini følgeton med inspiration til kontoret. Nu er turen kommet til en mini følgeton med køkkeninspiration.

Om nogle år skal vi have renoveret vores eget køkken. Der er småhakker i lågerne her og der. Komfuret lever sit eget liv, men indtil videre får vi da liv i det hver dag. Køleskabet henholdsvis fryser og tør. Gab. Vi skal ikke udskifte hele køkkenet. Vi regner med bare at skifte låger, tilføje noget, sløjfe noget andet og i det hele taget friske op på et ikke alt for stort budget.

Jeg vil ikke kommenterer så meget på billederne. Bare sætte mig tilbage og kigge detaljer og blive inspireret.

Du får vol. 1 idag:

Blog Bettina Holst køkken inspiration 2 Blog Bettina Holst køkken inspiration 3 Blog Bettina Holst køkken inspiration 4 Blog Bettina Holst køkken inspiration 5 Blog Bettina Holst køkken inspiration 6 Blog Bettina Holst køkken inspiration 7 Blog Bettina Holst køkken inspiration 8 Blog Bettina Holst køkken inspiration 9 Blog Bettina Holst køkken inspiration 10

Kilde/source

Okay.

Jeg kan alligevel ikke holde mit tilbage med at kommentere lidt på billederne, for jeg synes godt nok, at der er mange fede køkkener. Uhada jeg kan slet ikke vælge hvilken en jeg synes bedste om, for jeg kan lide dem alle.

Jeg håber du fandt inspiration – stort eller småt ?

Selv små detaljer kan jo forandre stort. Om det så er en “klat” maling eller tapet på en enkelt væg, udskifte fliserne, tilføje fliser, tilføre planter, skifte bordplade, tilføre nye hylder, en fed ny kaffemaskine osv osv.

Fandt du ikke noget idag, så er der 4 indlæg med masser af køkken inspiration klar i kulissen og jeg kan slet ikke vente med at vise dig dem alle – for der er meget mere lækkerhed i samme skuffe som idag i vente.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Merete 20/02/2016 kl. 10:40

  Skønt .. venter på mere ;0)
  Vi er netop i disse dage igang med at sætte nyt køkken op … og søgt alle steder men mangler inspiration til fliser og lamper
  Kan ikke finde netop det jeg har i tankerne til mit landkøkken – måske jeg finder noget her hos dig ..
  God weekend

  • Svar bettinaholst 20/02/2016 kl. 12:24

   Der er masser på vej, så håber du finder noget der kan inspirere. Lyder som et spændende projekt I skal i gang med. Gad godt at det var mig. God weekend til dig også 🙂

 • Svar Inspiration - køkken vol. 2 - Bettina Holst Blog 22/02/2016 kl. 10:14

  […] du gik glip af inspiration – køkken vol. 1 så klik her. Jeg har det lidt sådan, at køkken inspiration kan man da ikke få for meget af vel ?…så […]

 • Svar Karin 24/09/2017 kl. 20:32

  Hej Bettina
  Jeg faldt over fotoet med det køkken, som har en form for plads i en grøn/blå Nuance over bordpladen. Kan du fortælle mere om hvad materialer er? Pft

  • Svar bettinaholst 25/09/2017 kl. 17:52

   Hej Karin

   Uden at kunne vide det 100%, så vil mit gæt være, at det er en tyk farvet glasplade 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.