Diy, Indretning, Inspiration, Vægge

Inspiration – indret med spejle

Inspiration – indret med spejle

Lille spejl på væggen der, hvem er smukkest i verden her ?

Jeg ved ikke hvad det er med mig og spejle. Jeg har siden jeg flyttede hjemmefra fra 20 år siden (*host *host) haft spejle i min indretning. I mit første hjem havde jeg en kæmpe spejl væg i entreen fra gulv til loft.

Måske kan du huske dem ?

Det var sådan nogle kvadratiske banditter fra Ikea på 30×30 cm som man satte sammen med små sorte kryds. Man kunne udvide i det uendelige. Jeg har tilsyneladende været ret begejstret for dem for de røg videre med til min næste bolig.

Siden har spejle altså fulgt mig, lige fra små håndspejle som lå til pynt til store spejle over sofaen i guldrammer.

Guldrammerne er jeg kommet over.

I skrivende stund har vi (udover de faste på badeværelset) et stort rundt hjemmelavet spejl på 1 meter i diameter i vores entre i en tung stålramme. Det var tidligere et ur, hvor jeg fjernede viserne og fik en glarmester til at lave et spejl som passede til rammen. Vi har også et stort spejl i soveværelset hængende over en lille kommode. Faktisk sidder spejlet i en gammel guldramme, som jeg har spraymalet sort, for at få det til at passe ind i den nuværende indretning.

Genbrug you know 🙂

Egentlig er der slet slet ikke nok spejle herhjemme – hvis du spørger mig.

Da jeg har denne fetish med spejle, tænkte jeg, at jeg lige ville inspirere dig med billeder, hvor spejle har en central plads i indretningen.

Billede 1, 3 og 4 er klart mine favoritter.

Se ideer her:

Blog Bettina Holst indret med spejle 2

Source/kilde

Blog Bettina Holst indret med spejle 3

Source/kilde

Blog Bettina Holst - indret med spejle 1

Kilde/source

Blog Bettina Holst indret med spejle 6

Kilde/source

Blog Bettina Holst indret med spejle 5

Kilde/source

Blog Bettina Holst indret med spejle 7

Kilde/source

Blog Bettina Holst indret med spejle 4

Kilde/source

Blog Bettina Holst indret med spejle 8

Kilde/source

Udover at spejle kan gøre noget helt fantastisk lækkert ved en indretning, kan de også snyde et rum større, så bor du småt, så er det bare med at få et stort spejl ind eller flere små spejle sat op i en klynge på væggen.

Håber du fandt inspiration ?

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.