Diy, Inspiration, Kreative ideer

Inspiration – garn

Inspiration – garn.

Jeg mener godt, at jeg kan tillade at beskrive mig selv som en meget kreativ person.

Men garn. Ja hvad er der nu med garn.

Er jeg begyndt at strikke – eller hækle ?

Næh.

Jeg tvivler faktisk på om jeg nogensinde går igang med det. Jeg ville gerne, men jeg kan bare ikke rigtig hitte ud af det.

Men bare fordi jeg (eller man) hverken strikker eller hækler kan man jo godt være kreativ med garn alligevel.

Sidste år lavede jeg f.eks. et ret nemt vægophæng:

Blog Bettina Holst DIY Vægophæng 11

Jeg havde flere ideer til vægophæng. Bl.a. kunne det være sjovt at lave et med pompom`er også, så det gik jeg igang med og jeg har faktisk en del “bomber” færdige. Men ikke nok til et helt projekt. Jeg havde ikke det store kendskab til hvor man kunne købe noget fedt garn. Jeg brugte bare det jeg havde liggende. Indtil der ikke var mere.

Det udvalg de havde i vores lille lokale garn biks var drøn kedeligt. Og dyrt. Så projektet strandede pga. manglede garn. Men nu ved jeg så hvor man kan købe garn på nettet. Jeg elsker de små butikker og støtter dem ofte, men jeg er også fan af netbutikkerne, da jeg ingen bil har hjemme til hverdag. Der er nettet altså en rigtig god ven.

www.emooto.dk er en forholdsvis nystartet garnbutik på nettet som jeg vil tippe dig om idag. Fordi jeg ved, at rigtig mange af jer enten strikker eller hækler.

Der var engang en der fortalte mig, at det ikke er ligegyldig hvilke strikkepinde man bruger. Det er vigtigt, at de passer til en – specielt hvis man strikker meget. Om det er rigtigt eller ej ved jeg ikke men jeg synes det lyder fornuftig nok. Havde jeg mere tid tror jeg faktisk jeg ville begynde at strikke lidt. Jeg savner at have noget jeg kan sidde med mens jeg kigger tv. Nej vent…..jeg må hellere vente med at begynde at strikke, for jeg fik jo forleden en ny idé til hvordan jeg kan integrere garn sammen med mine malerier.

Ja du læste rigtig. Det er en idé jeg har arbejdet med i lang tid. Jeg skulle bare lige finde det rigtige bomuldsgarn til opgaven. Jeg skal ikke ud i de store broderier, bare et par sting her og der på nogle meget små runde malerier. Ja runde. Et projekt jeg kan sidde med i sofaen og færdiggøre.

Til dig, som kan beherske det der strikke- og hækle halløj, får du lige et par ideer:

Blog Bettina Holst garn inspiration

Kilde: www.emooto.dk

Aii hvor jeg synes det er nogle flotte ting. Tænk at kunne strikke sådan. Gad virkelig godt eje den strikkede kjole og blusen i nederste venstre hjørne <3

På et tidspunkt efterlyste jeg en der gad strikke et par sokker til min taburet. Jeg byttede med et par øreringe. Læser du med skal du vide, at sokkerne stadig sidder på taburetten.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag – bl.a til hvor du kan købe garn og opskrifter. Imorgen følger jeg op på dette indlæg og viser inspiration til vægophæng du selv kan væve.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejdet med Emooto. Du kan læse om min reklamepolitik her hvis du lyster.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Inspiration - vævede vægophæng - Bettina Holst Blog 17/02/2016 kl. 10:03

    […] I dette indlæg kan du se hvor du bl.a. kan købe garn på nettet. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.