Børnekassen, Børneværelset, Indretning

Inspiration – børneværelset

Inspiration – børneværelset

Jeg fik et spørgsmål på Facebook fra en læser, der spørger efter inspiration til hendes datter´s værelse (hun er 10 år) og gider ikke et lyserødt værelse og prinsesser men vil istedet gerne have et værelse i limegrøn og rød.

Så det har jeg valgt at tage som en udfordring og finde lidt inspiration på, men også lidt andet inspiration til børneværelser. Selv er jeg ovre det stadie, da mine unger er sparket ud af reden.

Se her hvad jeg fandt af inspiration:

børneværelse 3Source

børneværelse 5

Source

børneværelse 6Source

børneværelse 7Source

børneværelse 2

Jeg håber du fandt lidt inspiration til børneværelset ?

Jeg har ingen børneværelser at dekorere, men jeg har haft 6 skønne kursister på maleworkshop hele dagen, hvor vi har sluppet vores indre barn løs i atelieret. Imorgen går det løs igen. Skønt er det og vi hygger gør vi.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Else Marie 24/08/2013 kl. 18:46

  Har været en af de heldige kursitster – som har været under Bettinas vinger. Og hun er bare den skønneste lærer vi kan have. Man bliver “glad i låget” og får udvidet horisonten når man deltage i hendes kurser.
  Kan kun sige PRØV DET.

  • Svar bettinaholst 24/08/2013 kl. 19:20

   Tusind tak kære Else Marie, det varmer mit hjerte. Vi ses imorgen til endnu en sjov og udfordrende dag 🙂

 • Svar frk. Smed/ Sine 26/08/2013 kl. 08:28

  Sikke nogle lækre værelser. Kan specielt godt lide billede nr. 2

 • Svar bettinaholst 26/08/2013 kl. 21:32

  Ja det er nogle børneværelser der vil noget 🙂

 • Svar Lørdagens indretnings indspark | Bettina Holst Blog 31/08/2013 kl. 09:00

  […] Sidste lørdag viste jeg inspiration frem på børneværelser. Der var en kommentar på Facebook, om at det var nemt nok med de store værelser, men hvad hvis man kun har børneværelser på 7-8 kvm at indrette på ?. Hvordan kringler man den ?. Som altid elsker jeg jo en god udfordring, så jeg har støvsuget Googleland for at finde inspiration til små børneværelser som også kan bruges i store værelser. […]

 • Svar DIY – byg sengen op | Bettina Holst Blog 13/01/2014 kl. 20:57

  […] har tidligere vist inspiration til børneværelser og her hvor der også er gode ideer med […]

 • Svar Tanja 10/08/2014 kl. 19:54

  Skufferne under skrivebordet , hvor er de fra?

  • Svar bettinaholst 10/08/2014 kl. 20:34

   Ved jeg desværre ikke, jeg har blot fundet billederne som inspiration 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.