Indretning

Inspiration – bo med planter

Inspiration – bo med planter

I min verden giver det ingen mening, at planter nu igen er moderne i indretningen. Altså…jeg mener…hvorfor filan har det været yt ?. Jeg har altid haft planter og jeg kommer altid til at have det. Punktum. De giver så meget til indretningen; hygge, liv, personlighed, nogle planter gavner oveni købet indeklimaet. Jeg har altid haft en svaghed for sukkulenter og kaktusser og de hitter jo stort for tiden. Jeg bliver dog ved med at have dem uanset om de er moderne eller ej. For de er møgnemme at holde.

What´s not to like ?

Jeg sidder lige nu i min sofa og skriver dette på den bærbare og fra hvor jeg sidder kan jeg tælle 2 planter på næsten 2 meter, 1 på 1 meter og 6 forskellige mindre i vindueskarmene.

Idag har jeg fundet lidt forskellig inspiration frem til hvordan du kan indrette dig med planter – både store og små planter. I dette hjem bor en blomsterhandler fra Portland/USA. Og sikke et hjem.

Jeg er absolut v.i.l.d. med det !

Blog Bettina Holst Bo med planter 2

Blog Bettina Holst Bo med planter 3

Blog Bettina Holst Bo med planter 4

 

Blog Bettina Holst Bo med planter 6

Blog Bettina Holst Bo med planter 7

Blog Bettina Holst Bo med planter 8

Blog Bettina Holst Bo med planter 5

Source/link

Jeg har stadig et par værelser, som sagtens kunne klare et par meget store og høje planter. Min yndling for tiden er guldpalmen og den skal jeg stensikkert have en af på kontoret også. Jeg har en på næsten 2 meter i stuen og jeg er vild vild vild med det, den giver til stuen. Jeg ved godt, at jeg har lovet, at vise flere billeder fra mit eget hjem og de er på vej. Imorgen får du billeder fra vores terrasse med vores udendørs pallestue og et tip til hvordan du kan forandre dine krukker med maling.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Anne 25/07/2015 kl. 14:59

  Jeg er helt enig – også planter til mig. Jeg ønsker mig et citrontræ 🙂 god weekend.

  • Svar bettinaholst 25/07/2015 kl. 19:23

   Gad jeg også godt have. Jeg prøvede for et par år siden…det gik så ikke så godt med at holde det 🙁

 • Svar Open Shelving for Every Room - Euro Style Home Blog - Modern Lighting - Design 18/11/2015 kl. 20:00

  […] Images from Design is Mine, A House in the Hills, Bettina Holst […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.