Indretning, Inspiration, Udeliv

Inspiration – altanen vol. 2

Inspiration – altanen vol. 2

Jeg har en lille følgeton kørende på bloggen, så idag er der igen inspiration til dig, der har en lille/mindre altan.

Gik du glip af inspiration – altanen vol. 1 ?

Vol. 2 om altaner får du her:

Blog Bettina Holst Inspiration - altan 7 Blog Bettina Holst Inspiration - altan 8 Blog Bettina Holst Inspiration - altan 9 Blog Bettina Holst Inspiration - altan 11 Blog Bettina Holst Inspiration - altan 12

Kilde/source

Åhh hvor man bare længes efter sol og sommer med sådanne billeder ikke ?. Men eftersigende skulle vi få godt vejr i weekenden og nu nærmer foråret sig da endelig med hastige skridt. Glæder  mig til at kunne plante ud og gå i gang med vores have projekter.

Vi skal lave et stort bed foran mit atelier og vi skal indramme vores terrasse med højbede. Og jeg har bestilt arbejdet (min mand) til at være færdig inden den 12. juni hvor jeg fylder….lyvogtyveplus (læs rundt).

Jeg vil også lave et stort plantebord til drivhuset ud af de træstumper, træbrædder, pæle fra tidligere projekter som bare ligger og flyder ude i et hjørne i haven. Endvidere skal jeg bruge et par gamle vinduer min lillebror klunsede (men alligevel ikke fik brug for) og en gammel dør. Jeg kan se det for mig og jeg tror helt sikkert at det bliver vildt godt. Både projekt plantebord og projekt nye bede, vil  jeg naturligvis dele med dig på bloggen, når vi er klar.

Vil du have endnu mere udeliv inspiration (til haven eller altanen) så finder du det her.

Skøn dag til dig.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.