Indretning, Køkkenet

Indretnings indspark til køkkenet

Indretnings indspark til køkkenet

Sidste lørdag var der inspiration til soveværelset. Idag har jeg valgt, at det skal omhandle køkkenet og jeg har fundet masser af inspiration frem – både til den store og lille pung og heldigvis kan man jo bare plukke i de små ting, der kan gøre en stor forskel:

køkkeninspiration 1

køkkeninspiration 2

køkkeninspiration 3

køkkeninspiration 4

køkkeninspiration 6

køkkeninspiration 7

køkkeninspiration 8

køkkeninspiration 9

køkkeninspiration 10

køkkeninspiration 11

køkkeninspiration 12

Fundet her.

Håber du ligesom mig blev inspireret ?

Jeg er specielt vild med billede 6 og 7. Synes der er så pokkers meget hygge i netop de 2.

Hvilket et er du mest til ?

Vores eget køkken er et Svane køkken, som de forrige ejere har etableret og vi elsker det. Også selvom det mildest talt ligner Jerusalem’s ødelæggelse for tiden. Jeg har nemlig lige malet gulvet i atelieret, så alle møbler, malerier, porcelæn står p.t fordelt alle steder mens det hærder, og rigtig meget står i køkkenet (godt at det er stort).

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 15/09/2013 kl. 15:17

  Dejlige køkkenbilleder – kan rigtig godt li´billede nr. 6, hvor der er sofaarrangement i køkkenet.
  På billede nr. 4 hænger den IKEA lysekrone, som jeg havde (har) og var rigtig meget glad for. Da jeg flyttede for 4 år siden gik den i total udu, og ingen af mine ellers “meget velbegavede venner og familie” kan samle den igen. Kender du evt. nogen der har den eller gider efterlyse en samlevejledning i dit netværk?

  • Svar bettinaholst 15/09/2013 kl. 16:47

   Kender godt den lysekrone..er det ikke den til stearinlys ??. Hvis det er den jeg tænker på, så relancerede Ikea den igen og jeg mener altså, at man kan få den igen (?) 🙂

 • Svar Lørdagens indretnings indspark – stue vol 1. | Bettina Holst Blog 21/09/2013 kl. 09:01

  […] sidste 2 lørdage har der været inspiration til soveværelset og til køkkenet. Idag gælder det så inspiration til stuen. Her er forskellige eksempler på hvordan man kan […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.