Boliger, Indretning, Inspiration

Indretning med duft af kvinde

Indretning med duft af kvinde

Her er man da ikke i tvivl om, at der må stå en kvinde bag indretningen. På bloggen er alle typer indretning velkommen og jeg kan, som jeg har skrevet tusinde gange før, sagtens blive inspireret, næsten uanset hvilken stilart jeg vælger at vise frem.

Kom med indenfor og se denne bolig, der ligger i Fjällbacka i Sverige.

Helt oplagt iøvrigt, da jeg i weekenden fik læst “Løvetæmmeren” af Camilla Läckberg færdig. Hendes bøger handler jo netop om diverse forbrydelser begået i…..Fjällbacka.

Jeg er vild med hendes bøger.

Og denne bolig:

Blog Bettina Holst Home inspiration 1 Blog Bettina Holst Home inspiration 2 Blog Bettina Holst Home inspiration 4 Blog Bettina Holst Home inspiration 5  Blog Bettina Holst Home inspiration 8 Blog Bettina Holst Home inspiration 10 Blog Bettina Holst Home inspiration 11 Blog Bettina Holst Home inspiration 12 Blog Bettina Holst Home inspiration 13 Blog Bettina Holst Home inspiration 15 Blog Bettina Holst Home inspiration

//Source

Den turkise farve på trappen, synes jeg er et über cool, frisk og frækt indslag i boligen. Måske fordi vi selv har farven på 2. sal ?

På gulvet.

Jow jow.

Dengang jeg malede gulvet turkisgrønt for over 2 år siden, var min idé, at rummet skulle få en til at føle sig hensat til middelhavet. Jeg har været total pjattet med det gulv, men men men alting har jo kun en vis tid herhjemme, så indenfor de næste 2 uger bliver gulvet istedet malet……tadaaaaaa sort.

Som i kulsort !

Nemlig.

Du kan se før/efter billeder fra projektet turkisgrønt gulv her og mere her efter jeg tegnede på væggen også. Det bliver i øvrigt i samme omgang malet over og en ny tegning skal laves.

Thomas tror, at jeg igen har fået en “hjerneblødning” og kan slet slet slet ikke se det sorte gulv for sig. Men det kan jeg 🙂

Dét projekt glæder jeg mig til at vise dig, men der går lige et par uger. Dog skal jeg have det klar inden den 15. juni (min egen deadline), hvor der kommer besøg fra …. netop Sverige. Dét skal jeg nok fortælle mere om.

Håber du blev inspireret idag ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 28/05/2015 kl. 15:06

  Lamperne med guld inden i over spisebardisken i køkkenet er rigtig pæne, synes jeg. Enkle med et twist Hollywood. 🙂

  Sikke et skønt lys i boligen pga. beliggenheden lige ned til vandet.

  • Svar bettinaholst 31/05/2015 kl. 19:13

   Helt fantastisk udsigt. Tænk at have det…:-)

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.