Design, Indretning, Inspiration

Ikea nyheder august 2016

Ikea nyheder august 2016.

Jeg ved, at mange af jer er ligeså vild med Ikea som jeg er og igen har deres stylister gjort et super flot og spændende stykke arbejde med fine inspirerende billeder. Idag deler jeg nogle af deres nyheder, der er til salg netop nu i alle deres butikker.

Kig med her:

Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 1 Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 2 Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 3 Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 4 Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 7 Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 9 Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 12Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 11Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 10Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 8Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 6Blog Bettina Holst Ikea katalog 2017 5

Jeg er, som jeg nævnte i starten af indlægget, fuldstændig pjattet med deres styling. Den er simpelthen så inspirerende og fræk. Super godt gået Ikea !

Det er iøvrigt i denne måned, at de sender deres katalog 2017 ud til alle husstande. Måske har du allerede fået det ?

Vær opmærksom på, at hvis du har sagt “nej tak til reklamer”, så får du ikke kataloget automatisk. Det opdagede jeg forleden. Men fortvivl ikke for du kan gøre ligesom jeg gjorde – nemlig bestille det HER

Ha` en skøn dag !

Kærligst

PIIIST…bloggen er nomineret til “Året boligblog 2016” – hvis du synes jeg fortjener din stemme, så kan du stemme på mig HER <3

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Natja 14/08/2016 kl. 20:55

  Hej Bettina H.

  Jeg er heeelt vild med den trappe/hylde med et “trin” du har på billedet af stuen tror jeg det er, den er i hvid og flugter med væggen. Det fungerer som en slags hylde eller bord på samme tid. Hvor har du det fra? Vil gerne selv have sådan en.

  Mvh Natja R.

  • Svar bettinaholst 15/08/2016 kl. 09:01

   Hej Natja

   Der fik du mig…..jeg aner simpelthen ikke hvilken trappe/hylde du mener ???. Kan ikke se nogen på nogen af billederne, som iøvrigt alle er fra Ikea 🙂

 • Svar Natja 15/08/2016 kl. 17:10

  Jo det er det foto du kalder Home Tour:) Du har hængt et billed af en mand med seler ovenover, og i loftet hænger der en gylden lampe. Jeg tænker at møblet måske er sat sammen af to dele? men det ligner et trappetrin op mod væggen…

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.