Design, Indretning, Inspiration

Ikea nyheder august 2015

Jeg er stadig vild med Ikea. Det er vitterlig ingen hemmelighed.

Faktisk bliver jeg mere og mere vild med deres produkter. I gamle dage var meget af det ærlig talt noget billigt skrammel. Jeg har handlet i Ikea siden jeg flyttede hjemmefra og har virkeligt haft noget møg derfra, som ikke holdt voldsomt længe. Det var også dengang, hvor der altid manglede en skru eller noget i møbelpakkerne. Har prøvet det op til mange mange gange. Men det var dengang.

Med tiden er de blevet mere og mere kvalitetsbevidste. Og rent designmæssigt er de 100% med hvor det sner. Man kan stadig få noget “billigt stads”, men man kan dæleme også få rigtig mange virkelige fede ting efterhånden. Opbevaring har de altid været super gode til. Jeg elsker deres små “rum/værelser” i deres butikker, hvor man kan se deres produkter og bedre forholde sig til hvordan de vil se ud hjemme hos en selv.

Til august lancerer de nyt bla.  til køkkenet – både frontlåger og køkkentilbehør og jeg tænker, at det er til august, at vi skal have skiftet lidt ud i vores tallerkner, der er 20 år gamle. De fejler ikke en fis, men jeg er ved at være træt af at glo på det vi har.

Bestikskuffen drømmer også om at der flytter nyt ind.

Fordi min glæde for både deres produkter og lækre billeder er stor, bliver du lige spammet idag med inspirations billeder.

Jeg kender hverken mål eller priser. 

Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 3 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 4 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 7 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 8 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 9 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 10 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 11

Jeg er total pjattet med væggen på de nedenstående billeder !

Jeg har set et par stykker på Instagram, der har noget lignende og det er møg fedt. Den ene har lavet sin væg med tapet, hos en anden er det det gamle tapet, der er strippet helt ind til væggen, en tredie person har malet noget, der minder lidt om det med akvarel maling direkte på væggen. Jeg har ingen anelse om, om vores vægge kunne rumme noget lignende inden bag glasfilten, men jeg kunne godt finde på at rive en bane af en væg på et tidspunkt, hvor Thomas ikke er hjemme og se hvordan væggene egentlig ser ud når de er skrællet fri. Skulle det se ud af h..til så kan man trods alt sætte et par nye baner filt op. For et par år siden satte jeg, helt alene, glasfilt op på en væg og det var faktisk ikke så svært at arbejde med.

Det er værre med mig og tapet opsætning. Dét er en helt anden historie.

Vi er i.k.k.e et match in heaven.

Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 13 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 17Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 14 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 15 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 16  Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 18 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 19 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 20 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 21 Blog Bettina Holst Ikea nyheder august 2015 22

Jeg lurer på om ikke det er de tallerkner på det sidste billede vi skal have til august ?. Kan virkelig godt li det rå og enkle udseende.

Ikea…vi ses til august !

Håber du blev inspireret idag ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar Heidi 26/06/2015 kl. 21:30

  Måske ses vi i Ikea. Der er da i hvert fald flere grunde til lige, at kigge forbi. Den gråblå lampe vil bl.a være vildt pæn over mit spisebord.
  PS. Tapet er noget gevaldigt P..! at sætte op. Det burde kunne spraymales på…….

  • Svar bettinaholst 27/06/2015 kl. 07:56

   Åhh ja er det ikke bare nogle lækre ting. Jeg skal 100% ud og have nye tallerkner. Omkring væggen så tænker jeg maling med 3 forskellige nuancer, en svamp, noget sammenrullet avispapir og masser af tålmodighed 🙂

 • Svar KarinaS 07/07/2015 kl. 13:52

  Skønne billeder og hvor jeg glæder mig til august 🙂

  • Svar bettinaholst 07/07/2015 kl. 18:09

   Ja også mig, jeg har udset mig en del ting jeg godt gad eje 🙂

 • Svar Gitte 04/09/2015 kl. 21:53

  Hej Bettina. Har du mon haft held til, at finde de lækre tallerkener i Ikea?? Jeg har forsøgt flere gange siden 1. August i Ikea Odense uden held…..?

  • Svar bettinaholst 06/09/2015 kl. 18:09

   NEJ ! – jeg var derude, men kunne hverken opstøve en medarbejder eller tallerknerne :-/

 • Svar Ikea nyheder - Sinnerlig og Sittning 22/03/2016 kl. 17:06

  […] August bliver vist en både god og halvdyr måned med alle de lækre nyheder som Ikea disker op med. Jeg er især ude efter nye tallerkner. Måske nogle af dem jeg viste for en lille uge siden – også fra Ikea. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.