Diy, Inspiration, Kreative ideer, Vægge

Ideer til hvordan du kan lave en gallerivæg

Sådan laver du en perfekt galleri væg

Vi er nået til den fase herhjemme, hvor det endelig er tid til, at udsmykke væggene. Jeg har bl.a. købt hvide galleri lister i Ikea og skal til at tage stilling til hvordan det hele skal hænge.

Nedenstående måder at lave galleri vægge på, giver mig en god oversigt over hvordan den ged kan barberes. Både med og uden galleri lister.

Fundet her

Her er en anden måde, at sikre, at der ikke bores forkert og for mange huller. Mål afstanden på ophænget af dit billede og afmærk det på papiret, så skulle det ikke gå helt galt i byen. Jeg har selv hængt op på denne måde og det virker perfekt hver gang.

Jeg har købt et hav af billige rammer i forskellige størrelser i Ikea – uden overhovedet, at vide hvad jeg vil putte i. Men skufferne bugner med postkort, udklip, familiebilleder og meget andet og jeg tænker, at der skal leges lidt med tapeter også i rammerne.

Der er masser af muligheder til hvad man kan putte i rammerne og jeg ved, at når jeg først får sat mig, kommer ideerne til mig.

F.eks. kan man jo putte poser i (i Søstrene Grenes og Tigerbutikken kan man tit være heldig, at finde nogle fine nogen..og billige):

 Fundet her

Istedet for rammer, er her en helt anden idé til at hænge magasiner, blade m.v. op:

 Fundet her

Håber du kunne bruge ideerne ?

Ha’ en skøn søndag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i bloggen`s univers på Facebook.

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

11 Kommentarer

 • Svar Anette 30/09/2012 kl. 09:19

  Super ide med at sætte papir på vægen for at se hvor billederne skal hænge – den vil jeg bruge. Mangler stadig at få hængt billeder op og det er så svært at se hvordan det kommer til at se ud, når man står der og forsøger at holde billederne op mod vægen.
  Jeg har også købt gallerilister til de billeder der skal kunne skiftes ud efter lyst og behov.
  KH Anette

  • Svar Bettina Holst 30/09/2012 kl. 12:35

   Lige den ide med papiret, tænkte jeg bare..”selvfølgelig hvorfor har jeg ikke tænkt på det selv ??”. Tit er ideer lige for ;-))

 • Svar Kirsten Søeballe 30/09/2012 kl. 09:24

  Fint indlæg 🙂

 • Svar Skt. Helena 30/09/2012 kl. 10:11

  Står lige og skal ha’ hængt billeder op over en sofa. Så tak for ideerne.. mangler nu lidt forskellige ramer synes jeg.. Har flest med sorte rammer fra Ikea.. 🙂 Nå, må se hvor vi ender.. Glæder mig til at se din væg

  • Svar Bettina Holst 30/09/2012 kl. 12:36

   Velbekommen Helena :-). Jeg har tænkt at mikse både sort, hvide og måske sølvrammer 🙂

 • Svar Lisbeth 30/09/2012 kl. 11:01

  Jeg kan godt lide ideen med bæreposerne, selvom jeg næppe vil bruge den her. Det er en super god ide at tape brunt papir op på væggen til skabelon inden man borer hullerne:)

  • Svar Bettina Holst 30/09/2012 kl. 12:37

   Ja der er ikke noget værre end huller der ikke benyttes 🙂

 • Svar Anne-Mette 30/09/2012 kl. 17:49

  Jeg lavede sidste sommer en billedvæg i alrummet og brugte også tricket med at sætte papir op først. Det bli’r altså lidt nemmere at forestille sig når det kommer op på væggen end når man bare har det liggende på bordet. Jeg ELSKER min væg (som primært er familie, men også lidt diverse :-))

 • Svar Tante Sød..og den sure øko-citron... 01/10/2012 kl. 13:14

  Nyttig viden – præcis den her fase venter også mig i mit nye hus … så igen tak

 • Svar Gallerivæg | Bettina Holst Blog 24/03/2014 kl. 19:47

  […] Her kan du se ideer på forskellige måder at hænge billeder op på. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.