Coop FDB møbler
Design, Indretning, Inspiration

Hvor meget kender du til Coop ?

Lad mig slå det fast med det samme. Indlægget her er ikke lavet efter aftale med Coop. Det skrives bare i almindelig begejstring.

Mange forbinder Coop med Kvickly, Fakta, Super Brugsen, Irma osv. og måske mest med dagligvarer og små bolig artikler.

Men Coop er mange mange andre ting. Vidste du f.eks. at de tilbyder nogle fantastiske produkter – lige fra små lysestager til FDB møbler i deres webshop på www.shopping.coop.dk ?

FDB møbler er lækkert dansk kvalitet når det er allerbedst og det er den vinkel jeg idag vil dele med dig.

Jeg har i mange år været fan. Vi er Coop medlemmer, hvilket er fedt for så kan man købe deres møbler m.v. med gode rabatter. Vi købte i 2013 (da de relancerede FDB Møbler) 1 enkelt J67 – Ejvind A. Johansson i sort og man sidder fantastisk i den. Jeg vælger altid den, når vi sidder ved spisebordet. Vi har pt. 2 billige Ikea stole, 2 billige loppefunds stole og 2 FDB stole. Den anden FDB stol er en bordeaux J46 – Poul M. Volther.

FDB møbler`s i forvejen flotte møbelsortiment har bla. fået en stærk tilføjelse fra designerduoen Foersom & Hiort-Lorenzen, der har stået i front for udviklingen af dansk design de sidste 40 år.

Kig med her og se et udvalg af de mange smukke FDB møbler der er på markedet netop nu:

Det næste jeg drømmer om er et nyt spisebord.

Det vi har er næsten 15 år gammelt. Ikke noget særligt. Bare et bord. Et kedeligt et af slagsen. Ikke noget der vækker jubel når jeg kigger på det. Da vi flyttede til Haslev malede jeg det hvidt, men nu drømmer jeg om et smukt klassisk bord fra FDB i eg til 8 personer, som vi alle kan være om når vi er samlet.

Jeg elsker at drømme.

Det gør ikke noget at jeg skal drømme længe, for jeg værdsætter mine ting endnu mere på den måde – når det endelig lykkedes at hive det hus.

Coop FDB møbler

De sidste 5 års tid er vores møbler lige så stille og roligt blevet mere og mere klassiske og møbler der er kommet for at blive. Jeg er med alderen blevet mere bevidst om hvilke møbler jeg tager ind. Jeg sparer gerne op meget længe, hvis det er det, der skal til. Det der med bare at smide 10.000 kr. har vi ganske enkelt ikke råd til. Vi har prioriteret, at jeg kan leve drømmen om en selvstændig tilværelse og det går bare op og ned i den branche, så tager det 1-3 år at spare sammen til noget – så gør jeg det.

Som nogen af jer ved tog det mig 56 uger at spare sammen til vores FLOS-lampe i stuen. Hver uge lagde jeg det, der blev tilbage af vores ugentlige madbudget til side – krone for krone – indtil jeg havde nok. Det var Bettina 5 år, der købte lampen og jeg elsker og værdsætter den hver evig eneste dag !

Thomas drømmer om en ny kaffemaskine – du ved – en af de helt store banditter, der kan det hele….

Nu må vi se hvilken drøm der først bliver opfyldt. Kaffemaskine eller spisebord. I første omgang skal vi dog have skiftet noget mere nødvendigt. Nemlig vores induktions kogeplade, som ikke har virket optimalt i over 1 år og nu er vi SÅ trætte af at det tager 3-5 minutter at få skidtet igang, hver gang vi skal lave mad. Mega træls.

Håber du blev inspireret idag ?

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Ulla August 12/01/2017 kl. 16:42

  FDB nu Coop har haft dansk design lige så langt tilbage, som jeg kan huske og det er rigtig mange år hi hi ? Børge Mogensen var røvbilligt dengang og i dag kan det da godt ægrer mig, at jeg ikke købte – dog har jeg både haft hans briks og sofabord, men ikke fra FDB? du har helt ret i, at de har noget rigtig skønt design og andet tingeltangel hos Coop, som jeg som medlem i dag mere forsyner mine dejlige møgunger med ? Kærligst Ulla

  • Svar bettinaholst 12/01/2017 kl. 19:51

   Kære Ulla

   Man kan da heller ikke andet end holde af et dansk design, der har været SÅ mange år i branchen med møbler som den dag idag stadig holder. Selv prisen holder. Også på de første designs. Det er imponerende. Fantastiske designere gennem tiden og at tænke sig at vores lille land kan præstere sådanne fantastiske designs og designere – også langt udover den danske grænse. Så dejligt at Fdb`s møbler nu kører videre med nye dygtige designere <3

   Kh Bettina

 • Svar Anne Folehave 12/01/2017 kl. 19:19

  Det er så smukt og enkelt, så Nordisk med lethed og lys. Jeg huske også FDB Møbler, som lå i Østergade i Odense. Det er mange år siden den ophørte. Dejligt at der er gang i dem igen.

  • Svar bettinaholst 12/01/2017 kl. 19:54

   Kære Anne

   Ja det er SÅ skønt – elsker hele historien også bag Fdb og dejligt at de igen har taget tråden op og fortsætter med nye dygtige designere. Vi kan virkelig producere smukt design og eminente designere i lille Danmark 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.