Inspiration, Stuen

Hvem har Danmarks dejligste stue ?

Hvem har Danmarks dejligste stue ?

– det ved vi endnu ikke.

“Boligmagasinet” havde for ca. 1 måned siden en konkurrence på deres Instagram profil, hvor man kunne #hashtagge sine stue billeder med hashtagget #boligmagasinetminstue. Det kunne man selvfølgelig kun man er på Instagram.

Det er jeg.

Jeg hedder iøvrigt @bettinaholst på Instagram.

Nåhm… det der med at #hashtagge – det gjorde jeg på 2 af mine billeder og forleden fandt jeg ud af, at det ene billede dæledulleme havde fået min stue nomineret og at jeg er en af de 6 finalister.

Både vinderen og alle dem, der stemmer, kan vinde en lampe til en værdi på lidt over 7000 kr.

Nådada – sådan en kunne jeg altså godt bruge over vores spisebord.

Nu vil jeg ikke lægge mig på knæ og bede om din stemme…..joooooo jeg vil så 😉

Nej…vel…

Jooo.

Nej.

Anyway.

Du får her de 6 finalister, der er med og har du lyst til at stemme på din favorit, så kan du gøre det her. Og ja, så siger man desværre ja til at modtage deres crap/reklamemails, MEN man kan afmelde sig første gang man får en mail fra dem. Jeg må indrømme, at jeg ikke er fan af sådanne konkurrencer, hvor man skal tilmelde sig et nyhedsbrev, men jeg håber alligevel at du måske vil overveje at stemme – ikke nødvendigvis på min stue, men på din favorit 🙂

Her kan du se de 6 finalister:

lead-bolig-magasinet-min-stue-konkurrence-dxozixk_dvr5n8jvv_rhjq

DU KAN STEMME HER

Tænker du nu, hvilken en af de 6 stuer, der er min, så er det den nederst til højre – den med den grønne sofa. Sofaen, der stod og samlede støv hos min mor og hvor benene er rustne og der er sprunget en fjeder som jeg skrev om i dette indlæg <3

Man kan stemme frem til den 4. december 2016.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

81 Kommentarer

 • Svar Randi Simonsen 29/11/2016 kl. 16:31

  Wow – fed blog, og præmien er lige så fed, så håber at vinde

 • Svar Annette Aarre Dalsgaard 29/11/2016 kl. 16:56

  Har da stemt på din fine grønne sofa for læææænge siden 😀

  • Svar bettinaholst 29/11/2016 kl. 18:55

   Wiiii hvor er du sød, TAK Annette <3 .....så må vi håbe at vi begge vinder en lampe 😉

  Smid mig en Hilsen