Kunst

Hvad bruger denne kunstner til sin kunst

Hvad bruger denne kunstner til sin kunst?

Svaret finder du i bunden.

Men kig grundigt på nedenstående billeder og du se om du kan gætte hvordan kunstværkerne er lavet:

Denim art 2

Denim art 3

Denim art 4

Denim art 5

Denim art 6

Denim art 7

Ved første øjekast er det ikke til at se, at kunstneren Ian Berry udelukkende bruger brugt denim til sine kunstværker, vel ?

Jeg synes det er super fedt lavet. Han arbejder med lim, nål og tråd (og en symaskine). Du kan se flere af hans værker her.

Jeg er vild med at se kunstværker udført af andre materialer end det jeg selv bruger (maling) og jeg har tidligere vist bla. kunst af papir, kunst af rullet papir, kunst af blyanter, beskidt kunst, street art og meget mere. Bare søg på kunst i højre sidebar, hvis du vil se gamle kunst indlæg.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 08/01/2014 kl. 10:08

  Fantastisk – sikke en ide´- bliver altid så imponeret over menneskets evne til at tænke i nye kreative baner!

  • Svar bettinaholst 08/01/2014 kl. 10:45

   Me 2 – forsøger også at finde og vise anderledes kunst på bloggen 🙂

 • Svar Helle - garnkoglen 08/01/2014 kl. 15:58

  Altså.. jeg syntes jo det var hyggeligt før og tror også, at jeg ville have brugt det bord meget, men.. synes altså den nye løsning er super fin – enkel og så alligevel ikke.
  Sofaen ligner sådan en, man bare MÅ prøve at sidde i.. den har det garanteret ikke, men den ligner sådan en gammeldags en med fjedre, der hoppede så dejligt når man sad i den og vrikkede en lille smule (åh de barndomsminder!)

  Er allerede helt skuffet over, at mit nyt hus’ have ikke råder over sådan en busk med røde bær MEN.. måske skoven på den anden side af vejen gør? Det er virkelig flot og enkelt – og kan godt lide ideen om, at bordene er ens, så der alligevel er en råd tråd. Men det er jo også der, du kan et eller andet! 😀

  Fedt!

  • Svar bettinaholst 08/01/2014 kl. 20:52

   Årh hvor er du sød, tak helle 🙂

   Troede faktisk også jeg ville bruge bordet, men med både et kontor og atelier med skriveborde, så tja… Vi bruger som sådan slet ikke den stue, den er vist mere bare til pynt. Men jeg nyder den hver dag fra min sofaplads. Der er sådan lidt Poeten og lillemor over sofaen ikke, så din beskrivelse rammer meget godt 🙂

 • Svar helle 10/01/2014 kl. 19:04

  Jeg er helt vild med alternativ kunst eller alternative materialer til kunst – og det her ser jo vildt fedt ud! 🙂

  • Svar bettinaholst 11/01/2014 kl. 15:22

   Jeg elsker også selv kunst på denne måde og specielt dette er imponerende 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.