Udeliv

Haveinspiration fra Falsled

Haveinspiration fra Falsled

Idag er der inspiration fra designer Charlotte Kastrup’s fantastiske have.

Charlotte har bla. den skønneste pavillon fyldt med minder og gamle ting og sager. Lige meget hvor man kigger er der noget at kigge på og fordybe sig i. Pavillonen var ikke stylet til dagen. Sådan ser den bare ud. Der er ikke en krog i Charlotte’s have, der ikke er pillet ved og gjort hyggelig, men lad mig tage dig med udenfor i hendes have, så kan du selv bedømme om ikke jeg har ret 🙂

Jeg spammer dig lige her:

Charlotte har den mest hyggelige lille gårdhave, som hun bla. har indrettet med pallemøbler, hynder, puder og tæpper.

Paller kan fås i de fleste byggemarkeder og på dba. Lad dem stå helt rå som Charlotte har valgt eller mal dem sorte og put hjul på – som jeg har gjort. Der er masser af muligheder med paller.

Vores pallelounge kan du læse mere om i dette indlæg – kom med udenfor.

Charlotte’s havebord er et gammelt spisebord, som har stået ude i godt og vel 15 år. Hun har helt bevidst ikke oliebehandlet det, men bare ladet det få patina af naturen’s vej. Synes at det er en brandgod idé og jeg kan slet ikke forestille mig, at et spritnyt olieret havebord ville have samme flotte effekt i denne have som dette gamle har.

Charlotte har sat almindelige havestole til bordet, som selvfølgelig heller ikke har fået oliebehandling, så det matcher bordet.

Skindene er prikken over i’et.

Charlotte’s havepavillon er faktisk “bare” en færdigkøbt “saml-selv-pavillon”, men Charlotte har fået lavet en tilbygning på den og dermed gjort den helt personlig og sin egen.

Det er den, du kan se til venstre på billedet herover. Det gjorde, at hun fik plads til siddebænken i hjørnet. Bænken er samtidig opbevaring.

Super fed idé altså…

Behøver jeg at sige, at det samtidig ser brandhyggeligt ud og at jeg er en lille bitte – liiiille bitte….misundelig??

Håber du fandt inspiration i Charlotte’s have ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.