HÅG Capisco
Bloggen tester

HÅG Capisco

HÅG Capisco

*REKLAME

Hvad mon det er for en fisk?

Det er en stol.

En kontorstol.

Jeg har fået lov til at teste den.

HÅG Capisco 8106 for at være helt præcis, er en ergonomisk kontorstol fra firmaet www.flokk.com og når man som jeg sidder rigtig meget ved computeren og samtidig har en elendig lænd, så er man ret meget på at teste en ergonomisk kontorstol.

Jeg har kun testet den i 1 uge og det er jo umiddelbart ikke så længe at teste en kontorstol, men jeg har allerede gjort mig en del iagtagelser om den.

HÅG Capisco

Hvad kan jeg sige om den:

  • Den er hårdere end min gamle kontorstol, så selvom min numse er godt polstret, så er jeg lidt øm i rumpetten efter 8 timer på den. Men det handler nok ligeså meget om at rejse sig lidt mere op en gang imellem.
  • Sædet er sadelformet og der kan jeg mærke en stol forskel fra min gamle kontorstol. Det er absolut positivt at sidde på en “saddel”, så det lever op til forventningerne.
  • Jeg kan til gengæld allerede nu mærke forskel på lænden. Jeg er ikke kvæstet i lænden om aftenen mere.
  • Jeg har sat sædet lidt højere så jeg kan sidde med fødderne på stolens ben – jeg sidder rigtig godt på den måde.
  • Jeg har valgt en beige og den er pæn. Dog er jeg tilbageholdende med at sidde med f.eks. cowboybukser på den. Jeg sad en dag med en tumledragt (ja du ved sådan en heldragt som ungerne også har – tøhø…) – den er mørkeblå og den efterlod en del fnuller (som dog var nemme at fjerne med en fnugrulle). Jeg er spændt på om stoffet vil blive nusset med tiden, men tænker det nok ikke sker, da det er en virkelig lækker kvalitets stof der er på.
  • Jeg synes det er en flot kontorstol – generelt er de fleste kontorstole lidt anonyme (læs: mega grimme)…men ikke denne. De har også mange andre rigtig pæne kontorstole.

Så konklusionen er så absolut at den er lækker. Og har du fulgt mig længe, så ved du at jeg er 100% ærlig i mine test af produkter. Så ud over, at jeg lige skal vænne mig til at den er hård, så er der ikke noget at sætte på den.

Altså udover mit korpus.

Jeg har tidligere haft et lammeskind på min gamle kontorstol og måske gør jeg det samme med denne.

HÅG Capisco

HÅG Capisco fås iøvrigt i over 40 forskellige farver/kvaliteter, former og med 3 forskellige stel. Jeg valgte en beige med hvide ben. Jeg havde lyst til noget andet end den sædvanlige sorte kontorstol som vi altid er gået efter. Kontorstolen står i mit atelier og der må det gerne være lidt mere “piget”. HÅG Capisco er ergonomisk og fremmer naturlig bevægelse, selvom man sidder ned, så kroppens muskler bliver stimuleret. Deres kontorstole er derfor æstetiske og komfortable på samme tid, hvilket er ret unikt for en kontorstol.

Er du blevet nysgerrig efter at vide eller se mere til denne HÅG kontorstol, så kan du læse mere her.

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Indlægget er lavet i samarbejde med www.flokk.com – du kan læse min reklamepolitik lige her.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

67 Kommentarer

Smid mig en Hilsen