Gratis tegninger
Børnekassen

Gratis tegninger

Gratis tegninger

Jeg er lige lidt selvfed idag. Kun lidt. Egentlig vil jeg bare fortælle dig, at på min børneshop ligger der lidt forskellige gratis produkter lige til at printe ud.

Whaat?

– jeps sådan er jeg tøhø. Du finder de gratis downloads lige her.

Nu hvor det er efterårsferie tænkte jeg, at det måske kunne være, at der sidder et barn eller 2, der kunne tænke sig et par gratis tegninger de kan farvelægge?. De kan selvfølgelig også printes som de er.

Hvem der har tegnet dem? – jamen det har jeg da!

De er lige til at printe ud på din egen printer – du kan printe lige så mange du orker… eller har papir til i printeren.

Jeg har “leget barn” og farvelagt nogle af dem som illustration:

Gratis tegninger Gratis tegninger

Du finder de gratis downloads lige her.

Måske er du lidt forvirret over at jeg lægger børneprodukter op?

Det skyldes 2 ting.

 1. Jeg blev farmor for præcis 1 år siden til dejlige lille Clara #farmornamnam
 2. Det var startskuddet til at etablere mit lille børnefirma www.farmorogko.dk – hvor jeg sælger børneplakater, Barnet’s bog, milepælskort, knager m.v. Alt sammen noget jeg selv har designet og tegnet. Jeg har ikke droppet min billedkunst – www.bettinaholst.dk – jeg har bare lidt forskellige kasketter på nu. Alt sammen indenfor det at være kreativ. Nu bare også i børnehøjde.

Jeg håber du og ungerne kan bruge tegningerne. Der ligger iøvrigt også gratis skoleskemaer til print.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Mette Trostmann 04/07/2023 kl. 13:11

  Hej Bettina
  For nogle år siden lavede jeg slanger af slips, efter dine model på Pinterest, samme med mange skoleelever. Det var en succes, og nu har jeg prøvet at lede efter syanvisning på din blog, da den jeg har gemt på Pinterest ikke længere findes, men desværre uden held.
  Mon du stadig har den et sted og vil af med den?
  MVH Mette Trostmann, FGU Fårevejle

  • Svar bettinaholst 07/03/2024 kl. 09:05

   Hej Mette

   Beklager at jeg først ser dit spørgsmål nu, jeg har desværre haft problemer med at ikke alle kommentarer kom ind, men nu er det fikset og dit spørgmål kom frem. Du har sikkert ikke brug for svaret mere men jeg svarer alligevel 🙂

   Jeg har desværre ikke vejledningen længere. Det var ikke min egen vejledning kun en jeg delte til inspiration. For mange år siden fik jeg et påbud/bøde (fra en anden, hvor jeg havde delt deres ide med link til dem, som var meget almindeligt at gøre den gang) men jeg valgte dog bagefter at slette alle de indlæg, hvor jeg delte andre´s gode ideer, så nu er det udelukkende mine egne ideer på bloggen. Beklager, at jeg ikke kan hjælpe.

  Smid mig en Hilsen