Børnekassen, Kreative ideer, Mine projekter

Gaveideer til konfirmanden m.fl.

Gaveideer til konfirmanden m.fl.

Vi var til konfirmation igår hos min nevø.

Han fik penge af alle.

Og alle havde givet et kort i en kuvert.

Undtagen os.

Han fik penge, men ikke i en kuvert. Dét synes jeg nemlig er en total kedelig måde, at give dem på. I det hele taget synes jeg det er kedeligt, at give pengegaver, men når man ingen ønsker får udover penge, så …

Jeg købte (læs; Thomas blev sendt i byen) efter et strandsæt, som jeg fyldte skiftevis med sand og 50 ører, 1, 2, 5, 10 og 20 kroner. Man kan enten putter mønterne direkte i sandet eller i små poser først.

Jeg har gennem mange år givet pengegave på utallige kreative måder:

* klippet fugle i karton hvor vingerne er foldet af penge og hængt på en gren

* Pengetræer også klippet i karton

* Stoppet sedler i strømper

* Hængt sedler, foldet som vimpler, på en snor som en lang guirlande

Osv.

Sidste år var vi til en stor 15- års fødselsdag, hvor svaret, om vi kom, blev overbragt på denne måde:

Èt svar – 6 kager. Alle kagerne blev pyntet med frosting og lagt i en flot kageæske. Hun måtte spise sig igennem kagerne for at finde svaret. Det vakte ret stor jubel, skulle jeg hilse og sige. Indlægget kan læses her.

Ideen kan også bruges med at putte pengesedler i kagerne istedet for og give som gave. Bag en masse muffins og servér dem på et fad, evt. pakket i cellofan.

Eller hvad med at give timergaver, som jeg gjorde til manden sidste år på hans fødselsdag.

Den kan jo nemt kopieres til konfirmanden også:

Håber du kunne bruge mine ideer ??

Ha´ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg