Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter, Vægge

Gallerivæg vol. 3

Gallerivæg vol. 3

Her ser du så resultatet af vores nye endevæg i stuen. Vi startede ud med at male alt hvidt, da vi flyttede ind i august sidste år. Planen var så, at tilføre farver efterhånden. I tirsdags malede jeg endevæggen i vores lille stue lysegrå. Havde en rest hvid og smed så lige et par dråber sort akrylmaling i.

Det funkede fint.

I onsdags lavede jeg gallerivæggen. Du kan se vol 2 hvordan jeg lavede den, med præcis det antal huller der skulle til.

 

Papfigurerne i den tomme sorte ramme, skal forestille manden og jeg.

Her kan du se hvordan stuen siden august måned har ændret sig:

Der skal flere farver til i stuen og jagten er sat ind på nye pudebetræk. De nuværende skal bibeholdes, der skal bare flere til. Den store dronningestol du ser i forgrunden på sidste billede, bliver skiftet ud med en mere moderne stol idag.

Den ér bestilt og manden kommer hjem med den efter arbejde, iøvrigt i vores spritnye Kia Ceed som vi også får idag. Århhh det bliver dejligt. Den gamle holdt i 12 år. Den nye kan rumme mine malerier, når jeg skal på udstilling, og det var ét af vores (læs mine) krav til en ny bil.

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

24 Kommentarer

 • Svar Lisbet / *LLL og Co.* 12/04/2013 kl. 09:32

  Det ser hamrende godt ud, Bettina…! Cool mix af gammelt og nyt… og en tom ramme med de foldede figurer af “beboerne”… 😉

  Tillykke med ny stol og ny dyt…! Lækkert!
  (Har I et pengetræ i haven? I så fald vil vi meget gerne stille os i kø til en aflægger… ;-))

  *SMIL* herfra…

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 12/04/2013 kl. 09:52

   Tusind tak Lisbet :-)…næhh hehhe ingen pengetræer (tror jeg), men da vi købte huset blev ny bil indregnet, da manden jo nu har dobbelt så langt på arbejde og kompromiet for at flytte, var at han så skulle have en ny bil (som også er billigere i drift). Så nu går hans drøm i opfyldelse ;-))

 • Svar Karen Elisabeth 12/04/2013 kl. 09:54

  Lækker grå farve, som billederne er virkeligt skønne op imod…

 • Svar Dizzydi 12/04/2013 kl. 10:00

  Det er blevet så fint.Jeg kan godt lide dine puder 🙂

 • Svar Kirsten - ChiliPigen 12/04/2013 kl. 11:19

  Ser kanon ud! Lækker lækker loft I har i stuen og fed ide med rionettet:)

 • Svar Lille Lisa 12/04/2013 kl. 13:07

  Hvor ser det bare helt fantastisk og harmonisk ud. Bestemt noget jeg vil tage med mig nu vi skal flytte, og kan starte på ny med alting – er helt forelsket i din grå væg. 🙂

  Lisa // Lille Lisas Univers

 • Svar GitteBlinkilde 12/04/2013 kl. 17:13

  Sikken dog en fantastisk forandring – du kan da trylle med din bolig indretning og det ser hamrende godt ud 🙂

 • Svar Karina/Tungelunden 12/04/2013 kl. 18:44

  Det ser super ud bettina! Og jeg kan godt forstå du glæder dig til, at have plads til alle dine lærred i bilen – kan tydeligt huske (fra de få gange jeg havde malerier ude.. uh det er længe siden) hvor meget bøvl jeg havde med, at få det hele ind i min røde punto 🙂

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 13/04/2013 kl. 07:02

   Tusind tak Karina :-). Tidligere brugtr jeg min gamle Ford Fiesta og der kunne de liiige være og de store på 100×120. Men den røg til skrot og derfor hastede det lidt med en ny, der kunne opfylde kravene. Aiii hvor fedt at du også maler og har udstillet 🙂

 • Svar Finurligefinesser 12/04/2013 kl. 19:57

  Det ser vildt tjekket ud 🙂 hvor bor du dejligt altså!!!

 • Svar Line - Teaklover 12/04/2013 kl. 20:13

  Det er faktisk meget sjovt med den tomme ramme. Det vil jeg da prøve!

  Måske kan jeg få lavet noget der ser lige så godt ud som dit! Det er i hvert fald en pæn billedvæg.

 • Svar Mona Elisabeth Pedersen 12/04/2013 kl. 21:14

  Det ser super flot ud !

 • Svar Tante Sød..og den sure øko-citron... 13/04/2013 kl. 13:15

  super, super, superfed billedvæg! Det ser tæskegodt ud, dine egne billeder er også suveræne der. Ihh, jeg har også et ret stort stykke væg hen over mine bogkasser, som jeg bare ikke kan “få løst”. Har købt nogle små billeder indtil videre, men mangler flere gode og er gået død på hvordan væggen skal blive god. Kommer du ikke snart til Samsø og hygger dig og kaster et par frække tips herind? jeg bager KAGE til dig:-)

 • Svar Monsterscircus 13/04/2013 kl. 22:08

  Hold nu op hvor ser det dejligt ud, havde selvfølgelig heller ikke forventet andet! Så smukt! Er stadigt helt vild med dine pap figurer, du skulle gøre dem til custom orders 🙂 stort tillykke med den nye bil!! Hvor må det være skønt, rummelighed er altid et stort plus 🙂 håber I nyder weekend!

 • Smid mig en Hilsen