Gallerivæg i vores stue 7
Inspiration

Gallerivæg i vores stue

Gallerivæg i vores stue.

Der er intet nyt i at jeg elsker at have gallerivægge – forstået på den måde, at jeg samler en del enten store billeder eller en masse små og sætter dem tæt sammen på væggen. Jeg har i skrivende stund 4 vægge som jeg kalder gallerivægge.

Den ene gallerivæg er i stuen, som jeg netop fornyet. Og derfor inviteres du idag indenfor i min stue.

Her har jeg valgt, at sætte et af mine egne store malerier sammen med 2 fotografier. Det øverste billede har lidt over 1 år på bagen. Det nederste, som er et foto af et smukt gammelt træ er spritnyt og er lavet af Connie Timmermann fra www.heartliving.dk. Jeg har stort set kun sort/hvide billeder/fotografier som kontrast til mine egne malerier (douche farveskala).

Kom med indenfor:

Gallerivæg 8Gallerivæg 9

På sin hjemmeside www.heartliving.dk har Connie skabt et univers med billeder til bolig og rum med sjæl. Fotografierne indfanger naturens magiske øjeblikke og spejler hjertets kvaliteter: Nærvær, ro og rummelighed. Ønsker du at købe et billede eller en billedserie så kontakt Connie via hendes hjemmeside, hvor du kan se flere af hendes smukke fotografier. Størrelse og indramning aftales mellem Connie og den enkelte kunde.

Connie laver også større udsmyknings opgaver.

Her er et udvalg af hendes andre fotografier – hun gør det både i sort/hvide fotos – og smukke farverige:

For pokker altså – man kan da ikke andet end blive forelsket i hendes fotografier. Jeg er i hvert fald !

Jeg bliver vitterligt draget af de smukke detaljer hun har formået at få med. Dette bliver et indlæg jeg selv kommer til at vende tilbage til flere gange.

Alle fotografierne, som hun har skabt, kan du se samlet på www.heartliving.dk

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejde med Heartliving. Du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

118 Kommentarer

  • Svar Lis Clausen 22/03/2017 kl. 16:55

    Hej Bettina
    Jeg har længe fulgt din blog. Elsker din inspirations billeder. Ren nysgerrighed, da jeg kikke på nyt hus, ved du hvilken mål stuen har ?

  • Smid mig en Hilsen