Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter

Forvandlingsskabet kan vi jo kalde det

Forvandlingsskabet kan vi jo kalde det

Jeg har et skab, fundet på et kræmmermarked, da jeg var omkring 20 år, hvilket vil sige, at det nu har fulgt mig i små 10 år *host – host*.

Anyway….det startede med at være i den træsort det nu var født med (fyrretræ). Det var det i 5 år. Så blev det malet hvidt. Det var det i 15 år. Af en eller anden årsag har jeg aldrig nænnet at male det i en anden farve end hvid.

Og jeg har ellers forandret mange møbler siden jeg flyttede hjemmefra. Mange. Rigtig mange. Og vægge. Mange vægge.

Tit.

Min første kæreste kom engang hjem fra arbejde, kiggede en omgang rundt i entreen og konstaterede tørt; “nåh…vi har nok grønne vægge idag”. Story of my life. Konstant i forandring.

Stadigvæk.

Og det er nedenstående skab også nu. Sidste år blev det malet gult, da vi boede i vores gamle hus. Men faktisk blev skabet pakket ned hurtigt efter, da vi købte nyt hus.

I kort tid nåede det at være gult.

Kom med indenfor:

Gult skab

Det kom aldrig rigtig på plads nogen steder.

Eller det vil sige det gjorde det, men pludselig synes jeg ikke den gule farve passede ind sammen med de møbler, jeg gennem tiden havde samlet sammen og som ville passe ind i et gammelt hus fra omkring 20´erne, som jeg længe havde drømt om engang at eje.

Så jeg malede det. Igen. Stadig i en frisk farve. At jeg så siden valgte, at skifte boligstil (ud med den gamle og romantiske stil jeg gennem mange år havde samlet møbler ind til og ind med en mere moderne stil), er en helt anden historie.

Nu er fakta nemlig, at den gule farve ville passe rigtig godt ind !. Typisk. Men heldigvis kan man jo bare male det igen.

Men altså lige p.t er det malet i farven Malakit fra Dyrup. Først stod det bare op af en væg. Billedet er fra julen 2012.

Test af Dyrup

kontor 3

Så kom det op på væggen i 5 dage, men så skruede jeg det ned (jeg kedede mig vist og der skulle ske noget). Så skruede jeg i stedet hjul på og prøver i skrivende stund lige en anden plads til det. Det bliver ikke den endelig plads, hvor det står på billedet. I eftermiddag står det måske et andet sted ?

Men nu hvor der er hjul på er det jo ingen sag, at finde en ny plads til det.

Turkis skab Dyup Malakit

Turkis skab Dyrup Malakit 1

Jeg har jo lavet en del projekter herhjemme, hvor jeg har brugt hjul.

Bl.a vores daybed lavet af en gammel dør, der blev tilovers fra huset. Tidligere købte jeg hjulene i dyre domme hos Bygma.

Det gør jeg så aldrig igen.

Kvaliteten er god men prisen… hell nooo, alt alt alt for dyrt fandt jeg ud af. Jeg gav over 500,- kr. for 4 hjul med bremser hos Bygma !

Det er slut. De fås nemlig billigere hos Kreashop har jeg efterfølgende fundet ud af.

Håber du blev inspireret af mine små projekter ?

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

26 Kommentarer

 • Svar Anne Folehave 01/09/2013 kl. 14:24

  Åh, ja Bettina, hjul er godt. Skabet er absolut finest med hjul under. Så længe det nu vare. God søndag

  • Svar bettinaholst 01/09/2013 kl. 16:21

   Hjul er godt til mange ting. Tror hjulene er kommet for at blive. Farven er ikke 😉

 • Svar Katja @ Shift Ctrl Art 01/09/2013 kl. 15:05

  Hvor ser det skab bare super ud på hjul. Er også vild med det i turkis eller gul. Hvad med pink?

  • Svar bettinaholst 01/09/2013 kl. 16:21

   Pink ville også være fedt – sådan en rigtig lækker pink. Måske jeg skulle prøve det ? 🙂

 • Svar Marianne 01/09/2013 kl. 16:11

  Hej Bettina
  Det er så fint det skab …. Og især med hjul 🙂
  Tror det kan bære alle farver – så hvad mon den næste bliver 🙂
  Knus

  • Svar bettinaholst 01/09/2013 kl. 16:20

   Jeg tror også det kan have alle farver..jeg overvejer stadig om det skal være gult igen. Dét er altså bare en glad farve 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvis@blogspot.com 01/09/2013 kl. 18:42

  Gnæk gnæk..!! Kan udmærket nikke genkendende til det der med at møbler, vægge og andet inventar udskiftes, males eller forandres i rivende hast. Jeg synes skabet ser piv lækker ud og farven på skabet og hjulene er en fed kombination. Jeg har også sat hjul med bremser på flere møbler i hustanden, selvom kæresten synes “det er noget mærkeligt noget”. But whats not to like. ;O)

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 01/09/2013 kl. 20:46

  Åh, hvor jeg hygger mig over dig!!! Dit skab er rigtig fin med hjul, og er også vild med dine daybeds. Det er så smittende med din energi. Vi har stadig et par sengeborde i vores “nye” soveværelse, som jeg drømte om skulle have hjul og måske males . . . . . de står stadig lidt hvidramponeredenedepågulvetog lidt for lave – her ville hjul jo hjælpe ikke kun på højden, men også på mobilitet/rengøring. Må straks tjekke dit link! Tak!

  • Svar bettinaholst 01/09/2013 kl. 21:03

   Hahha dejligt du kan hygge dig her, jeg hygger mig også 😀

   På med hjul. De er så praktiske og giver lige et skønt tvist på et møbel og til den pris jeg har fundet, kan det ikke gå helt galt for pengepungen 😉

 • Svar Pernille 01/09/2013 kl. 22:25

  Jeg elsker det med hjul under. Simpelthen og intet mindre. Og så er jeg vild med det i turkis, meeen jeg er også tosset med turkis, og tror det ville passe perfekt ind her 😉 det er også meget pænt i gult, og tror det kunne være sindssygt flot i koksgrå også. Tak for tippet med hjulene. Det er da skide billigt! Klem Pernille

  • Svar bettinaholst 02/09/2013 kl. 09:45

   Jeg er også selv ret vild med turkis/grønne farver. Har malet gulvet i vores gæsteværelse turkis, så det minder om middelhavet ;-). Og ja det er meget billigt med de hjul. Er så træt af at jeg har givet overpris de andre gange 🙁

 • Svar tina 02/09/2013 kl. 01:35

  Hvor er det fint, det skab. Jeg ligger lige her – hvor jeg kunne have en daybed på hjul, hvis jeg var lige så tjep-hep som dig – og tænker, at skabet kunne fungere rigtig fint som en lille rumdeler, tror jeg. Det er helt specielt fint, fordi man kan se igennem.

  Uh, jeg får lyst til at have skabet og så være sådan en kvinde, som har sine fine sko udstillet i det. Men det ville nok se lidt dumt ud med mine løbesko og converse. Ha 🙂

  Altid sjov at se dine projekter…

  • Svar bettinaholst 02/09/2013 kl. 09:47

   Hahaa Tina, ja det ser måske ikke lige så chic ud med converse 🙂

   Det er ikke alt jeg handler lige hurtigt på, men så nogen gange tar en vis mand fat i mig, og så sker der ting og sager omkring os 😉

 • Svar Lisbet F.P 02/09/2013 kl. 08:58

  Hej Bettina

  Godt hjul-tip ;0)
  Og fed farve på skabet ! Tak for inspirationen!
  Kh Lisbet

 • Svar Mie 26/11/2013 kl. 21:19

  Hej. Kan du huske hvad den gule farve hedder? Har nemlig selv et gammelt Hvidt skab der skal shines op:)

 • Svar Pyttliving kontra kontor og atelier - Bettina Holst Blog 16/03/2016 kl. 15:14

  […] Skabet til venstre kan du måske genkende (hvis du har fulgt bloggen længe). Det er det jeg kalder “forandringsskabet”. Det har efterhånden haft mange farver; bla. hvid, turkis, gul og p.t. er det altså gråt. Det er født med glas døre (de er der stadig), men nu er det fyldt op med ragelse og jeg har derfor fået et byggemarked til at skære 2 plader på mål til mig. Du kan bla. se hvordan skabet tidligere har set ud i dette indlæg. […]

 • Svar Lina 22/10/2016 kl. 14:05

  Hejsa, Bettina ?
  Har du stadig dit forandringsskab ?
  Er du interesseret i at sælge det?
  Tak for nogle fede side, malerier m.m., det er en fornøjelse at følge dig, man bliver afhængig og glad i låget af det ??

  • Svar bettinaholst 22/10/2016 kl. 19:08

   Hello Lina

   Årh tusind tak, det er jeg dæleme glad for at høre <3 - jeps jeg har stadig skabet og er faktisk ved at male det.... igen igen igen - så njaaa jeg er endnu ikke klar til at skille mig af med det :-/

   Kh. Bettina

 • Svar Vitrineskab malet i ny farve med rå møbelhjul skruet underTinadalbøge.dk 11/01/2017 kl. 13:22

  […] dejlige farver og jeg vil kigge efter en ret afdæmpet, knækket og dusch en af slagsen. Her ser du Bettina Holst vitrineskab – det var gult men hun har malet i en flot turkis […]

 • Svar Josefine 01/02/2017 kl. 13:11

  Hvis du skulle få lyst til at sælge dit vitrineskab, så må du gerne kontakte mig.
  Vh Josefine

  • Svar bettinaholst 01/02/2017 kl. 13:28

   Hej Josefine

   Det er noteret <3

   Kh Bettina

 • Svar Ocean Green - Bettina Holst Blog 26/02/2017 kl. 13:48

  […] “Forvandlingsskabet” har jeg tidligere forandret (en del gange – deraf navnet). Denne gang har jeg sat 2 x 12mm mdf plader på (skåret på mål i Bauhaus) foran glaslågerne og dermed er det blevet et lukket skab. Pladerne er lige til at skrue af igen, hvis jeg igen får behov for at glaslågerne kan ses. […]

 • Svar Vores gæsteværelse - kom indenfor - Bettina Holst Blog 06/04/2017 kl. 10:04

  […] (forvandlingsskabet) har jeg også vist et par gange før – det har været hvidt, gult, grønt og gråt – det er oprindeligt med vinduer- og uden […]

 • Svar Indretning af mit tomme værelse + spar 25% | Flair-blog 14/06/2018 kl. 07:43

  […] LINK // LINK // LINK // LINK […]

 • Smid mig en Hilsen