Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter

Forvandlingsskabet kan vi jo kalde det

Forvandlingsskabet kan vi jo kalde det

Jeg har et skab, fundet på et kræmmermarked, da jeg var omkring 20 år, hvilket vil sige, at det nu har fulgt mig i små 10 år *host – host*.

Anyway….det startede med at være i den træsort det nu var født med (fyrretræ). Det var det i 5 år. Så blev det malet hvidt. Det var det i 15 år. Af en eller anden årsag har jeg aldrig nænnet at male det i en anden farve end hvid.

Og jeg har ellers forandret mange møbler siden jeg flyttede hjemmefra. Mange. Rigtig mange. Og vægge. Mange vægge.

Tit.

Min første kæreste kom engang hjem fra arbejde, kiggede en omgang rundt i entreen og konstaterede tørt; “nåh…vi har nok grønne vægge idag”. Story of my life. Konstant i forandring.

Stadigvæk.

Og det er nedenstående skab også nu. Sidste år blev det malet gult, da vi boede i vores gamle hus. Men faktisk blev skabet pakket ned hurtigt efter, da vi købte nyt hus.

I kort tid nåede det at være gult.

Kom med indenfor:

Gult skab

Det kom aldrig rigtig på plads nogen steder.

Eller det vil sige det gjorde det, men pludselig synes jeg ikke den gule farve passede ind sammen med de møbler, jeg gennem tiden havde samlet sammen og som ville passe ind i et gammelt hus fra omkring 20´erne, som jeg længe havde drømt om engang at eje.

Så jeg malede det. Igen. Stadig i en frisk farve. At jeg så siden valgte, at skifte boligstil (ud med den gamle og romantiske stil jeg gennem mange år havde samlet møbler ind til og ind med en mere moderne stil), er en helt anden historie.

Nu er fakta nemlig, at den gule farve ville passe rigtig godt ind !. Typisk. Men heldigvis kan man jo bare male det igen.

Men altså lige p.t er det malet i farven Malakit fra Dyrup. Først stod det bare op af en væg. Billedet er fra julen 2012.

Test af Dyrup

kontor 3

Så kom det op på væggen i 5 dage, men så skruede jeg det ned (jeg kedede mig vist og der skulle ske noget). Så skruede jeg i stedet hjul på og prøver i skrivende stund lige en anden plads til det. Det bliver ikke den endelig plads, hvor det står på billedet. I eftermiddag står det måske et andet sted ?

Men nu hvor der er hjul på er det jo ingen sag, at finde en ny plads til det.

Turkis skab Dyup Malakit

Turkis skab Dyrup Malakit 1

Jeg har jo lavet en del projekter herhjemme, hvor jeg har brugt hjul.

Bl.a vores daybed lavet af en gammel dør, der blev tilovers fra huset. Tidligere købte jeg hjulene i dyre domme hos Bygma.

Det gør jeg så aldrig igen.

Kvaliteten er god men prisen… hell nooo, alt alt alt for dyrt fandt jeg ud af. Jeg gav over 500,- kr. for 4 hjul med bremser hos Bygma !

Det er slut. De fås nemlig billigere hos Kreashop har jeg efterfølgende fundet ud af.

Håber du blev inspireret af mine små projekter ?

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg