Hovedretter, Hverdagsglimt, Opskrifter, Søde sager

Forkælelse – laks og opgraderet bananasplit

Forkælelse – laks og opgraderet bananasplit

I weekenden afholdt jeg jo min første maleworkshop og det var SÅ fantastisk en oplevelse for mig og helt sikkert noget, jeg skal gøre meget mere i fremtiden.

Min mand er sød (når han altså ikke lige stjæler min chokolade, som han gjorde da vi var i London).

Og opmærksom er han også.

På mine behov.

Altid.

Han er virkelig en ener. Jeg havde været på hele lørdagen med workshoppen og er super glad da jeg kommer hjem, men også sindsyg meget træt og se så her hvad jeg satte mig til bords med lørdag aften.Laks på grillen pyntet med citronskiver, løg, koriander og bacon….og dertil hjemmelavet kartoffelsalat med nye små fine kartofler.

“Verdens bedste kartoffelsalat” hedder opskriften og dét var det !. For at slutte vores miniduofest af, besluttede vi impulsivt at lave grillede bananer, da vi lige havde 2 tilbage i frugtskålen. Havde aldrig prøvet dét før, men oi oi oi oi hvor var det lækkert. Manden kørte på tanken efter piskefløde, mens bananerne var på grillen på eftervarmen.

Vi gad ikke finde en opskrift frem, så vi prøvede os frem i fællesskab.

Banandesserten:

Bananerne skal ca. 5-7 min. på grillen på eftervarmen – flæk dem bagefter på langs. Manden hældte en skvat (skvat og skvat…..han sparede ikke) cognac i sin. Hak noget mørk chokolade (vi sparede i.k.k.e) og ned med det i den flækkede varme banan.

Pisk fløden til skum….nyd øjeblikket med at slikke piskerisene rene. Har du vanilie is (en af de rigtig gode), så kan det også bruges enten sammen med flødeskummet eller alene.

Det sidste du nu skal gøre, er at sætte dig til rette og n.y.d.e øjeblikket hvor din gane forkæles….

Må du få en dejlig dag !

Kærligst Bettina

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg