Rodekassen

Flue på væggen

Flue på væggen

En flue på væggen – eller mere sådan en “flyvende rundt omkring udenfor flue”, er nok en mere passende beskrivelse af hvad jeg var mandag den 10. juli 2017. Jeg var inviteret med “behind the scenes”, da Charlotte Kastrup, designeren bag www.kastrupdesign.com, fik besøg af et lille filmhold og Xiaowei Liu Lolk, som skulle lave en lille film om Charlotte og  “dansk hygge” i Falsled på Fyn. Xiaowei er bosiddende i Danmark og arbejder som projekt manager hos Udvikling Fyn.

Fantastisk lille perle i det fynske !

Og Charlotte’s have…uhada så sød, smuk og romantisk, at den kræver sit helt eget indlæg.

Jeg ankom hos Charlotte om formiddagen, ca. 1 time før de andre ville ankomme. Charlotte havde allerede nået det meste og haven fremstod indbydende og super hyggelig. Meget mere “dansk hygge” i en dansk have fra en næsten skyfri himmel, skal man lede længe efter.

Filmholdet kom og det var en helt igennem “nede på jorden” snak om livet, hvad dansk hygge betyder for Charlotte, Charlotte’s design, om byen Falsled, om kroen “Falsled kro” og om de omkringliggende huse og små hyggelige butikker. Charlotte og Xiaowei tog en 10 minutter’s gåtur hen til en af Charlotte’s yndlingsbutikker, nemlig Tallerken Galleriet, som bla. forhandler hendes Kryds og Bolle spil.

Derefter gik turen videre lige rundt om hjørnet til Falsled Kro som havde stillet lokaler til rådighed til Charlotte og filmholdet. Fantastisk smukt sted, som jeg ikke er afvisende overfor en dag at vende tilbage til og snuppe en overnatning sammen med Thomas.

Jeg forsøgte, at holde mig så stille som det overhovedet var mig muligt, mens Xiaowei interviewede Charlotte og filmholdet filmede. Nå ja bevares jeg kom da vist til at vade lidt ind foran filmkameraet og sige noget når jeg ikke måtte *erhmn host*…men ellers gik det fint.

Dagen bliver delt op i 3 små film, som bla. vil blive sendt til et par kinesiske bloggere og en enkelt blogger – guess who ? 😉

Jeg knipsede løs med kameraet – alt hvad jeg har lært og jeg håber, at du kan mærke den hyggelige og afslappede stemning fra dagen:

Flue-på-væggen

Den smukke Globe du ser på nederste billede med champagne i er bla. et af Charlotte Kastrup’s design. Der er også et billede af den længere oppe uden noget i.

Var det lidt anstrengende, at se på de spiste de lækreste pil-selv-fjordrejer fra Waterking www.fjordrejer.dk, når man nu ikke havde fået andet end morgenmad ? – det tror jeg vist nok det var, men da de var færdige med interviewet, fik både de 2 gutter fra filmholdet og jeg da også en rejemad.

……Og de små film, vil du måske også gerne se hvordan de endte ?

Okay.

Den ene kommer her:

Ha’ en skøn dag !

Kærligst

Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Haveinspiration fra Falsled - Bettina Holst Blog 04/09/2017 kl. 11:36

    […] indlægget Flue på væggen, skrev jeg om den dag, jeg var med behind-the-scenes, da designer Charlotte Kastrup fra […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.