Bloggen tester, Genbrug, Kom indenfor, Kreative ideer, Maletips, Mine projekter, Soveværelset

Flikkede lige et par sengeborde sammen

Flikkede lige et par sengeborde sammen

I de 2, 5 år vi har boet i huset, har vi haft lidt forskelligt til at fungere som sengeborde; lige fra ingen borde til træstubbe.

Træstubbene, som var det sidste vi havde, var skåret skævt, så tingene stod ikke så stabilt (betyder selvfølgelig ikke så meget, når det bare er en bog og et par briller, men alligevel).

Jeg er endnu ikke faldet over nogen sengeborde jeg bare MÅ eje og da vi det sidste stykke tid ikke har haft nogen borde og jeg heller ikke havde en sengelampe, tog jeg pludselig affære forleden. Fandt nogle små skamler fra gemmerne jeg engang købte på et loppemarked og 2 vinkasser jeg for nylig fik af en ven.

Satte dem sammen med 4 skruer med min lille handy skruemaskine, som jeg bruger til mange små ting.

Den ligger altid klar i atelieret.

Så jeg forsøgte altså lige, at være kreativ med hvad vi nu lige havde:

Blog Bettina Holst DIY bedside tables - sengeborde 1 Blog Bettina Holst DIY bedside tables - sengeborde 2

Blog Bettina Holst DIY bedside tables - sengeborde 3

Blog Bettina Holst DIY bedside tables - sengeborde 4

Blog Bettina Holst DIY bedside tables - sengeborde 5

Blog Bettina Holst DIY bedside tables - sengeborde 6

Til sidst fik hele arrangementet sort maling med min nye allerbedste ven; sprøjtepistolen PFS 2000 fra Bosch. Med den var det ingen sag at male.

Tjuhej hvor det gik.

Åhhhh manner hvor bliver alle mine projekter SÅ meget nemmere i fremtiden. Den er super nem at betjene. Jeg var ikke så glad for at have “motoren” hængende over skulderen. Den faldt ned hele tiden, men det gør mine tasker også altid (jeg har små skuldre…eller noget….ingenting gider i hvert fald ikke at hænge på dem), men jeg bar den så bare i den anden hånd. Det eneste minus ved sprøjtepistolen er, at den ikke tager malingen helt i bund fra beholderen, så selvom der var ca. 150 ml maling tilbage, var jeg nødt til at fylde mere maling i, så fremover fylder jeg bare helt op fra starten af.

Der er dog i.n.g.e.n. tvivl om at jeg kommer til at knusleske den. Det tager i.n.g.e.n.t.i.n.g at sprøjtemale nu så det er slut med at bruge sprayflasker/maling og få ondt i fingrene (og som dengang jeg fik seneskedehindebetændelse af at have malet alt alt for meget med sprayflasker). Håndtaget på PFS 2000 er nemlig behagelig at holde på. Den er nem at skille af og rense efter brug.

Prisen på sådan en bandit er 749,- kr. Den fås også i nummeret mindre til 599,- kr. (PFS 1000) og i nummeret større PFS 5000 til 1499,- kr. (mener jeg det er).

Hvad angår mine nye sengeborde, så tænker jeg, at de nok ender i vores gæsteværelse på hemsen, hvor næste projekt er at male gulvet sort !.

Jeps.

Men indtil videre står de i soveværelset og jeg er faktisk okay tilfreds med dem.

Hay klemlampen lå også bare og blev ikke brugt og da jeg opdagede, at klemmen var lige til at skrue af, så var der igen ikke langt fra tanke til handling. Jeg skruede en krog i skråvæggen og slog en snude på ledningen og hang den op. Jeg gik efter et lidt uordentligt look og det generer mig ikke at ledningen bare hænger og dingler.

Hele projektet tog under 20 minutter. Det der tog længst tid var tørretiden mellem de 2 lag sort maling 🙂

Kærligst Bettina

..//Sprøjtepistolen er venligst sponsoreret af Bosch så jeg kunne teste den.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

79 Kommentarer

 • Svar Konkurrence - vind en malersprøjte fra Bosch 17/05/2015 kl. 13:31

  […] Du kan vinde en super fed malersprøjte fra Bosch til en værdi af 749,- kr. Banditten hedder PFS2000. Jeg har den selv og i guder mine maler projekter bliver så meget nemmere og hurtigere i fremtiden. Jeg har allerede brugt den. Det kan du læse om i dette indlæg om mine hjemmelavede sengeborde. […]

 • Svar Sanne 17/05/2015 kl. 18:38

  Hvor kan den købes ?

 • Svar DIY - rumdeler 19/01/2016 kl. 17:13

  […] Selvom det måske virker sådan så er det faktisk ikke et reklameindlæg for Bosch (det er bare deres billeder og derfor også deres maskiner der er brugt). Men jeg kan da tilføje at den der malersprøjte er super fed. Har den selv og jøsses den klarer mange af mine projekter hurtigere end spraydåser. Spraydåser er fede til små projekter (farveskift på lysestager, vaser m.v). Jeg flikkede på et tidspunkt nogle midlertidige sengeborde sammen. […]

 • Svar Jeg inviterer indenfor idag 10/02/2016 kl. 14:37

  […] Vores soveværelse med de hjemmelavede sengeborde og HAY klemlampen, der nu bare er hængt op på en krog og hvor klemmen er taget af. Du kan se indlægget om hvordan jeg lavede sengebordene her. […]

 • Smid mig en Hilsen