Boliger, Indretning, Inspiration

Farverig indretning

Er du til en farverig indretning i form af møbler og nips, så kig med indenfor i denne bolig fra Holland, hvor man så absolut ikke er farveforskrækket. Selve basis indretningen er holdt i hvid. Det vil sige hvide vægge og gulvet, så man virkelig har kunne give den gas med farverigt inventar. Og det må man sige at familien har gjort. Dejlig frisk input til den mere (anonyme) farveskala; sort, hvid og grå.

Kom med indenfor hvor farverne hersker.

Blog Bettina Holst farverig indretning 1

Blog Bettina Holst farverig indretning 2

Virkelig et frækt og modig farvespil med det røde gulvtæppe, det lyserøde bord og den gule stol. Men det holder så absolut. Krydret med en orientalsk lampe og et loppeur, gør helheden med personlig og man føler sig virkelig velkommen i familien`s entre.

Blog Bettina Holst farverig indretning 3

Igen en ualmindeligt frækt farvesammensætning: røde stole, en lilla lænestol i baggrunden og et limegrøn barnestol med et strejf af gult tilbehør. Med al det hvide virker det ikke rodet men gennemført.

Blog Bettina Holst farverig indretning 4 Blog Bettina Holst farverig indretning 5

Det er alligevel utroligt hvor stor virkning et par farverige møbler har ikke ?. Prøv at forestille dig hvis lænestolen var grå og bladholderen i sort ?. Så havde det været noget vi havde set mange gange før ikke ?. Synes dette er et rigtig godt eksempel hvor lidt der faktisk skal til at ændre en stil radikalt.

Blog Bettina Holst farverig indretning 6

Indretningen fortsætter udenfor i samme stil, hvilket giver en rigtig fin sammenhæng og bevarer den rød tråd på hele matriklen.

Blog Bettina Holst farverig indretning 7

Selv i køkkenet er der knald på faverve. En smule “over the top” efter min mening, men for pokker, hvor er det modigt og fedt at se et så friskt køkken, der på ingen måde er mainstream.

Blog Bettina Holst farverig indretning 8 Blog Bettina Holst farverig indretning 9

En god idé er at holde soveværelset forholdsvis roligt og uden for mange farverige dikkedarer. Det skulle efter sigende have stor betydning for ens søvn og det har familien da også valgt at efterleve – og kun sneget et mindre farverigt tæppe ind som kontrast mod det hvide.

Blog Bettina Holst farverig indretning 10

Her kommer udtrykket “gå glad i bad” virkelig til sin ret  – hold nu op nogle farver og sikke en fest de må have på det badeværelse !

Blog Bettina Holst farverig indretning 11 Blog Bettina Holst farverig indretning 12

Kilde/source

I samtlige rum er der stærke farveklatter. Selv er jeg ikke til farverigt inventar, men sådan en bolig skal der selvfølgelig også være plads til på bloggen – for indretningen spiller max. og er både skøn og fuld af ideer lige til at snuppe.

Ha` en farverig dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 09/08/2016 kl. 10:42

  Orv, ja. Entreen er da så indbydende, og jeg vidste, at min Ikea-skammel skulle have været gul i stedet for rosa, men så må den få gule “sokker”, for jeg gider ikke lige slibe den ned og male den igen. Tror jeg i hvert fald ikke. Det kræver også maling.

  Nå, men skøn bolig igen – og modig. Jeps, køkkenet er lidt overkill, mens soveværelset i mine øjne er for sterilt. Der mangler blødhed.

  • Svar bettinaholst 09/08/2016 kl. 15:44

   Gule sokker til en rosa skammel vil da være så cool – elsker den farvekombination 🙂 – ellers må du give den spraymaling. Det går hurtigere men resultatet er ikke altid så pænt på møbler som med “rigtig” maling, men det kan dog lade sig gøre. Tak fordi du er så sød til at kommentere 🙂

 • Svar Charlotte 09/08/2016 kl. 19:51

  Jeg er heller ikke til SÅ stærke farver, men hold nu fast hvor ser det godt ud…
  Man bliver da helt glad i låget af at se på de billeder..
  Og jeg ville elske at være på besøg i det hjem. Godt at der er nogen som tør.

  • Svar bettinaholst 11/08/2016 kl. 10:26

   Helt enig – det spiller bare og er virkelig flot gennemført 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.