Boliger, Indretning, Inspiration

Farverig bolig inspiration – vi kigger indenfor

Farverig bolig inspiration – vi kigger indenfor.

Er du til en festlig og meget farverig bolig, så er der idag masser af inspiration fra dette hjem. Huset er opført i starten af 1900 tallet og er fuld af historie, for engang i tidernes morgen var det nemlig en politistation.

Siden familien flyttede ind har de blandt andet skiftet varmesystemet, lavet gæstetoilet og renoveret køkkenet. Alt er ligeledes blevet malet og tapetseret i et rent festfyrværkeri af farver og spræl. Selv på møblerne er der fuld skrald på farvepaletten.

Begrebet at “leve med sit varemærke” stemmer meget godt på huset`s frue Kristina, som arbejder som sælger på det danske brand Rice, hvis produkter netop er meget farverige – “at det er det perfekte job, er let at forstå, når man ser mit hjem” siger Kristina, hvis største interesse er …..indretning.

Kom med indenfor:

blog-bettina-holst-bolig-inspiration-1 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-2 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-3 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-5 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-6 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-7 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-8 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-9 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-10 blog-bettina-holst-bolig-inspiration-11

Kilde/source

Jeg synes det er så fedt, at nogen bare kaster sig ud i at indrette i et farveorgie uden lige – jeg er vild med at kigge indenfor i sådanne hjem – også selvom jeg ikke selv kunne bo sådan. Men festligt – dét er det !

Håber du kunne lide den bolig jeg idag deler med dig.

Om ikke andet fik jeg selv et smil på læben – gør lige en gråvejrs dag lidt festligere ikke ?

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 21/10/2016 kl. 11:11

  Tapetvæggen på badeværelset/toilettet – det sidste billede, er så flot. 🙂

  • Svar bettinaholst 21/10/2016 kl. 14:39

   Det er i hvert fald ikke kedelig – skønt frisk pust 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.