Indretning, Inspiration, Vægge

Falsk murstens væg – gør det selv

Falsk murstens væg – gør det selv.

Igår viste jeg inspiration til rå murstens vægge, som jeg er ret så pjattet med for tiden.

Det er også temmelig hot indenfor indretning p.t. Og lige på det punkt er jeg ramt. Det er langt fra alt jeg lader mig rive med af i boligindretningen. Kører som regel mit eget lille løb, men ubevidst sniger der sig jo nok alligevel småting ind engang imellem. Jeg bliver dog også ret hurtig Rasmus Modsat, specielt når jeg bombarderes med de samme produkter online igen og igen – og det er årsagen til, at jeg ikke ejer stribede Kähler vaser, Kaj Bojesen`s træabe og Kubus lysestager (specielt på Instagram flashes de ofte. Der er mindst 3-10 personer, der viser billeder med ovennævnte produkter. Hver dag).

Produkterne er der intet galt med. De findes bare ikke på matriklen i Haslev. Det gør en rå murstens væg heller ikke. Ikke endnu i hvert fald.

Er du ligesom mig vild med de rå vægge, men du har bare desværre ikke en inden bag dit tapet, så kan du jo altid fake en. Her får du et par eksempler på hvordan:

1. Der er tapet.

F.eks. fra mr.perswall.com, som har crazy mange tapeter. Også indenfor murstens tapeter. Bare søg på f.eks. “brick wall” i deres søgefelt og du skal se løjer.

Jeg har plukket 4 ud:

Blog Bettina Holst Falske murvægge inspiration 1

2. Der er “stone-wall”.

En stone-wall/stenvæg opsættes direkte på væggen eller en gipsplade med lim. Skæres til med en vådskærer eller vinkelsliber med diamantklinge. Væggene kommer i et ret stort udvalg af forskellige “sten”. Prøv blot at google “stonewall eller stenvæg”, hvis du er faldet for denne løsning.

Blog Bettina Holst Falske murvægge inspiration 2

3. Der er gør-det-selv af flamingo:

Ideen er fundet her, hvor du også får fremgangsmåden. Den er på engelsk men er forholdsvis nem at forstå med gode billeder af fremgangsmåden og fin beskrivelse.

Blog Bettina Holst Falske murvægge inspiration 3

4. Puds den op

En anden og meget smartere gør-det-selv løsning, er at pudse væggen og “forme murstenene”. Billederne er fundet her, hvor du får en udførlig beskrivelse og mange flere billeder. På dansk vel og mærket.

Blog Bettina Holst Falske murvægge inspiration 4

Dette var blot få eksempler på hvordan du kan lave en murstensvæg selv. Vil du se flere muligheder, så er det ordene “falsk stenvæg” – “falsk murstensvæg” – “murstens paneler” – “sten paneler” m.v. du skal bruge når du googler.

Håber du blev inspireret ?

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar by Playart 22/09/2015 kl. 19:34

  Det ser rigtig fedt ud, og vildt det alligevel kan se så realistisk ud 🙂

 • Svar Winnie Ebbesen 24/09/2015 kl. 18:01

  Jeg har købt tapet på ebay for nogle måneder siden… Synes selv det er ret fedt ? dejlig blog ? hej fra “DETGROENNEHUS”

  • Svar bettinaholst 24/09/2015 kl. 20:06

   Hej Winnie – dejligt du fandt vej 🙂

   Hvis du har en tapet murstensvæg må du da endelig vise den frem på Instagram 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.