Indretning, Inspiration, Udeliv

Et uderum i glas og beton – inspiration

Et uderum i glas og beton – inspiration.

Jeg er en sucker efter alt i beton. Jeg er vild med det materiale. Jeg har selv arbejdet med det ude i atelieret.

Foreløbig er det så bare blevet ved støbningen. Typisk mig, at begynde på et nyt materiale og så gå i stå !

Men en dag….

Any way.

Jeg drømmer om et havebord i beton til vores gårdhave. Jeg gad godt støbe det selv og jeg er ikke afvisende for at jeg faktisk gør det en dag.

I første omgang har jeg lige malet vores træhavebord (med stålben) i en lysegrå (beton) farve og hold nu op det hjalp. Før var det i en virkelig grim “teak”træfarve (og ikke en pæn en af slagsen). Jeg havde brugt en olie for 2 år siden, der ikke gjorde noget godt for bordet. Men nu er det gråt. Og fedt. Dog er det ikke beton, men hey det funker alligevel.

På vores terrasse har vi 3 runde betonborde som du kan se i dette indlæg.

Men nu til dagens inspiration.

Et uderum i glas og beton:

 Blog Bettina Holst uderum i glas og beton 2 Blog Bettina Holst uderum i glas og beton 3 Blog Bettina Holst uderum i glas og beton 4 Blog Bettina Holst uderum i glas og beton 5

Blog Bettina Holst uderum i glas og beton 1

Tekst och foto: Madeleine Söder for Skøna hem – kilde/source

Selvom beton er et hårdt materiale kan det så absolut godt være hyggeligt. Et sted som her er det blot et spørgsmål om at tilføre en masse planter, bløde materialer som puder og tæpper m.v. Kurvemøbler og beton er f.eks. en alletiders sammensætning. Jeg er vild med pergolaen og det kan da ikke være helt så tosset at lave mad i dette udekøkken. Jeg ville elske det. Familien, som bor her opholder sig da også en del her sommeren igennem.

Jeg forstå hvorfor.

Jeg håber du fandt lidt…. eller meget inspiration idag ?

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.