Bloggen tester, Design, Inspiration, Kom indenfor, Stuen

Et kugletæppe er flyttet ind efter en lille make-over

Okay make-over er måske så meget sagt. Har du fulgt med længe, ved du, at vi sidste år i august flyttede til Haslev på Sydsjælland i vores drømmehus. Vi har et stort køkken/alrum og 2 mindre stuer i stueplan. I den ene stue har vi vores store lækre flyder af en sofa og tossekassen. I den anden stue er der en væg til væg reol, som de forrige ejere fik bygget af en snedker.

Jeg har haft lidt kvaler med hvordan det rum skulle bruges/indrettes. I over 1 år stod der bare et bord. Brugte det aldrig. Jeg ville gerne have det som en ekstra stue/bibliotek, men hvordan med indretningen…

Sådan så her ud i det første år (og så ikke helt, der lå et stort mørkegråt tæppe det meste af tiden):

Bettina-Holst-stue

Jeg kunne i lang tid ikke finde ud af hvordan og hvad jeg ville have. Indtil jeg opdagede www.sofakompagniet.dk, der har de skønneste sofaer ever !. Og da der ikke er fordyrende mellemled, kan de fås til en god pris. I like. Så lille “Herman” blev leveret på matriklen. Det er ikke en flydesofa, da den er lidt hård, men super god som ekstra sofa, når vi får gæster. Og den bestod sin prøve juleaften, hvor den store flyder ikke var nok til os alle.

Men Herman skulle jo ikke være alene. Og jeg har altså noget med tæpper. De hygger og skal bare være her. Det skulle ikke være et stort tæppe og længe havde jeg været forelsket i de der kugletæpper. Og jeg var så heldig, at jeg blev kontaktet af www.kugletaepper.dk / www.feltballrug.com (samme firma) og jeg ville teste et kugletæppe. De laver på mål og i lige præcis de farver man måtte ønske. I like. Jeg valgte et i en mørkere beige, så det passer til alle de forandringer jeg hele tiden går og laver.

Sådan ser her ud lige p.t.:

Bettina-Holst-Blog-Sofakompagniet-Kugletæppe 3

Bettina-Holst-Blog-Sofakompagniet-Kugletæppe 1

Bettina-Holst-Blog-Sofakompagniet-Kugletæppe 6

Bettina-Holst-Blog-Sofakompagniet-Kugletæppe 4

Bettina-Holst-Blog-Sofakompagniet-Kugletæppe 5

I love it, love it, love it – som en vis Ole Henriksen ville sige det. Tusind tak til www.sofakompagniet.dk og www.kugletaeppe.dk for at berige mit liv med så dejlige ting til mit hjem.

Fik jeg sagt, at tæppet er tykt og dejlig blødt at gå på og at sofaen er i topkvalitet ?

Bordet er fra Ikea. Vi har et magen til i den anden stue, så når vi er mange sætter vi dem sammen og så er der en rød tråd i det.

Synes forresten, at der er sådan lidt “Poeten og Lillemor” over sofaen og vækker barndomsminder om bla. “Sonja fra Saxogade” m.v. Jeps så gammel er jeg nemlig 🙂

Ha´ en god dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg