Kom indenfor, Mine projekter

Et køkken under konstant forandring – før/efter

Et køkken under konstant forandring – før/efter

Jeg troede faktisk, da vi flyttede ind i vores nye hus i august sidste år, at jeg ville køre den lidt romantiske og gamle stil. Jeg havde samlet en del møbler sammen gennem årene, hvor mange af dem havde ligget gemt på loftet i det tidligere hus og bare ventet på, at få lov til at komme frem i lyset en dag.

De kom også frem, men ak…i mellemtiden var det slet ikke den stil jeg gad bo i. Så derfor er der sket en del omrokeringer, salg af gammelt for at købe nyt m.v. Det tar selvfølgelig lang tid at lave et stilskifte men vi er nu ret tæt på målet. I hvertfald i stueplanet.

Første billede er fra køkkenet fra det første halve år. Med en hvid væg.

Den blev så ret hurtigt byttet ud med en tapetvæg. Den gamle grønne dør er fundet på grunden:

FØR:

køkken 1

De bolchestribede stole var aldrig ment som en keeper, men vi fik dem forrærende af et vennepar indtil vi fandt nogle nye.

køkken 2

Istedet for den gamle grønne dør kom der for ca. 3 uger siden en wallstickers op, som byder velkommen på mange forskellige sprog:

Wallstickers Bettina Holst Blog 1

Egentlig var jeg ret glad for tapetvæggen, men der var nu alligevel et eller andet der generede mig. Den passede mindre og mindre ind til de nye moderne møbler, der lige så stille overtar mere og mere. Så jeg angreb den for 1 uge siden med maling.

Og da vi efterhånden har en del sorte tavlelak vægge, så besluttede jeg mig for at den skulle være Khaki (nok ikke den farve man ser i de fleste hjem). Så meget desto bedre.

Jeg er så glad for at jeg gjorde det. Når jeg gør sådanne ting, gør jeg det altid når manden er på arbejde. Ikke noget med at spørge først herhjemme 😉

Han kunne heldigvis godt lide forandringen. Han havde ligesom heller ikke noget valg, men mindre han selv vil male det over. Og.det.gider.han.ikke !

Så sådan ser her altså ud nu.

EFTER:

Køkken maling af væg 1

Køkken maling af væg 2

Køkken maling af væg 3

Køkken maling af væg 4

Stolene er vi ikke helt i mål med endnu. De højeste vil jeg gerne have skiftet med 2 (måske) gamle, som jeg giver en gang sort. Måske. Nu ser jeg hvad jeg falder over.

Køkken maling af væg 6

Køkken maling af væg 7

Malingen jeg har brugt til væggen er selvfølgelig fra min yndlings malerpusher – nemlig www.promaling.dk – faktisk sender de fragtfrit, men jeg tog nu alligevel turen til Frederiksberg for at hente maling til diverse projekter. Væggen stod først i køen.

Farvekoden hedder NCS S 6020-G70Y – den har givet en helt fantastisk hygge til køkkenet.

Nå slut på billedespam fra vores køkken.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

20 Kommentarer

 • Svar Charlotte 25/11/2013 kl. 18:09

  Som sædvanlig er resultatet af dine projekter über lækkert. Just love it.
  Jeg er selv igang med fornyelse og udskiftning her og der.
  Men med kun en indtægt, går det lidt laaaaaaangsomt. ;o)

  • Svar bettinaholst 25/11/2013 kl. 18:15

   Tak tak Charlotte, ja men her er der også kun én fast indkomst (min svinger helt vildt), så det går ikke så hurtigt. Efter snart halvandet år har vi f.eks. endnu ikke fået købt 6 køkkenstole – Jeg forsøger dog at holde det på budget plan uanset hvad. Er ikke det store designer dyr f.eks., så jeg forandrer bare med lidt ny maling her og der, billige pudebetræk osv. 😉

 • Svar Irene 25/11/2013 kl. 18:43

  Så modigt gjort! Det er lige det med at turde… Det ser så fint ud og den er slet ikke mørk. Egentlig synes jeg det er blevet mere romantisk af den farve. Det hele træder ligesom lidt mere i karakter 🙂

  • Svar bettinaholst 25/11/2013 kl. 20:57

   Tak tak Irene, det er jo heldigvis bare maling og kan altid males over igen, når man bliver træt af det :-). Ja det hele træder meget mere i karakter nu (synes dog ikke der er meget romantik tilbage) 🙂

 • Svar Anette 25/11/2013 kl. 19:40

  Det ser rigtig godt ud med den nye stil. Tillykke med den 🙂
  Og ja, det nytter ikke altid at gemme alt muligt i kælder og på loft, men det er nu svært at lade være med. Jeg har selv et par ting opmagasineret hos min mor, som absolut ikke forstår, hvorfor de skal gemmes, meeen jeg har et projekt i tankerne – som måske en gang bliver til noget – måske!

  Dristigt at kaste sig ud i så farvet en væg, men det ser fantastisk ud – jeg ved ikke om jeg turde.
  KH Anette

  • Svar bettinaholst 25/11/2013 kl. 20:58

   Tak Anette 🙂

   Uhhh ha jeg gemmer stadig til hvad nu hvis og måske…, men jeg er blevet bedre til at få solgt ud og ikke have så meget i gemmerne mere og for en gangs skyld er jeg mere målrettet i min indretning end jeg nogensinde tidligere har været 🙂

 • Svar Mette wad 25/11/2013 kl. 23:11

  Ja det med at ændre stil og mening kender jeg alt for godt!
  Umiddelbart vil jeg sige den grønne væg skaber mere ro i rummet, vitrinen og wallstickers kommer meget bedre til syne! Jeg synes det er blevet kanoner flot:-)

  ~ Mette

  • Svar bettinaholst 26/11/2013 kl. 11:50

   Ja men det er en langvarig process at skifte boligstil, men jeg kan mærke at det er det helt rigtig vi har gang i…læs jeg har 🙂

   Og ja farven giver en dejlig varme og ro til tingene 🙂

 • Svar Jane 25/11/2013 kl. 23:58

  Super super fint? Hvor er det skønne vitrineskab fra?

 • Svar Anna -Plywoodandpears 26/11/2013 kl. 00:16

  Yes Bettina! Nu är du verkligen på gång. Så snyggt det blev. Jättefina kontraster. De vita gammeldags detaljerna kommer fram på ett helt annat sätt till den mörka färgen. Det ser riktigt harmoniskt ut, men ändå tufft! Grattis till ditt “nya” kök!

  • Svar bettinaholst 26/11/2013 kl. 11:56

   Hehhe jeg er altid igang, det er bare ikke at det lige når bloggen i samme tempo 😉 – og du er da også lidt igang igen kan jeg se på bloggen, dejligt 🙂

 • Svar Rikke Bo 26/11/2013 kl. 10:59

  Kære Bettina
  Må da lige et smut forbi din blog.
  I love it……
  God Dag / Rikke

 • Svar Christel 26/11/2013 kl. 11:36

  Skøn forandring! Det første look kan jeg rigtig godt lide og tænkte faktisk, at det da ville være synd at ændre på. Men dit slutresultat er virkelig flot! Den khakigrønne farve er lækker til et køkken og står rigtig godt til træ-bordpladen.
  Jeg er også tilhænger af ikke at spørge min mand på forhånd, desværre kan jeg ikke nå at male en væg/sætte tapet op eller foretage lignende større ændringer, fra jeg kommer hjem fra arbejde, til han også gør. Så indtil videre er det i småtingsafdelingen, f.eks. brugte jeg noget af en fridag på at omrokere møblerne i soveværelset 🙂
  Du har mange gode ideer – dejligt med inspiration!

  • Svar bettinaholst 26/11/2013 kl. 12:00

   Jeg laver også kun de større ting, som at male en væg på fridage, ellers er det også bare i det små jeg render og flytter rundt 🙂

   Ja jeg synes også farven gav meget mere kant til rummet…..og tak det glæder mig at kunne inspirere 🙂

 • Svar Kristina Svane 02/12/2013 kl. 19:39

  Hvor bor du bare skønt! Ja både før og efter:0) kender godt det der med at skifte stil, jeg er selv hele tiden igang. Engang troede jeg slidt og hvidt var det eneste der virkede. Nu er jeg rigtig glad for farver, især pastel. Tak for kigget!

  • Svar bettinaholst 03/12/2013 kl. 10:20

   Tusind tak Kristina, det glæder mig at høre :-). Jeg har godt nok også været igennem mange stilarter, men alligevel tror jeg nu at jeg og stilen er ved at tilpasse os hinanden efterhånden og at denne kommer til at blive. Så kan man jo altid smide en ny farve på væggen eller kaste et par nye puder i sofaen. Der skal jo så lidt til at forandre 🙂

 • Svar Malene 24/01/2014 kl. 17:46

  Hej. Har du selv malet din hest? Hvis ja, hvilken maling har du så brugt?

  • Svar bettinaholst 24/01/2014 kl. 22:12

   Hej Malene – nej den er købt sådan her 🙂

  Smid mig en Hilsen