Entréen, Indretning

Entreen er det første – vol. 2

Entreen er det første – vol. 2

Sidste lørdag viste jeg vol. 1 – inspiration til entreen og idag får du lige lidt meget mere lækker inspiration til samme rum. Ahh der er dæleme mange lækre entree rundt omkring.

Min egen ligne …hmm bæ i forhold til disse. Jeg har faktisk aldrig rigtig fået gjort noget særligt ud af entreen, hvilket jo egentlig er temmelig skørt, da det jo netop er det første man ser når man kommer ind. Og det samme gør gæsterne jo også.

Her er inspirationen for vol. 2 i min nye følgeton om entreer:

Fundet her, her her, her og her

Jeg håber du fandt lidt inspiration, ellers tror jeg godt jeg tør love, at du vil finde noget i de næste mange  indlæg, der kommer med entreen i fokus. Gik du glip af “entreen er det første… vol. 1” så klik dig videre.

Må du få en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

21 Kommentarer

 • Svar Lisbet / *LLL og Co.* 14/01/2012 kl. 11:57

  Super fine eksempler… igen!

  Er vild med de hvide gulve, me-eeen… jeg kan allerede se mig selv styrte rundt med støvsuger, kost og spand… i én uendelighed! Og HVEM gider dét? 😉

  Får lige en idé, nu du er i gang med denne “Entré”-føljeton:

  Hvad med et blogindlæg med en udfordring til alle tøserne i Blogland – “Vis mig din entré”.

  Er sikker på, der vil komme mange skønne bud og fine detaljer!

  ???

  Ka’ du bruge idéen, så snup den. Den er gratis! 😉

  God lørdag ☼

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 14:38

   Nåhh ja super fed og sjov idé. Den kan vi køre til foråret ?. Har den lige i reminderen og skal nok tage den op – også en god lørdag til dig 😉

 • Svar Skt. Helena 14/01/2012 kl. 12:57

  Hold nu op Lisbeth – det sad jeg også og tænkte, da jeg så alle disse fine billeder igennem.
  Man stirre sig blind på sine egne rum og ser ikke de små ting, der måske kunne gøre det super fedt. Hvis man så viste et billede ku’ alle andre komme med små forslg til ting man ku’ gøre.. Bare en ide´!

  Som altid nogle fine billeder du har fundet Bettina. 🙂
  Ha’ en rigtig dejlig tur på strøget – pas nu på ikke at brænde dankortet sammen 😉

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 14:40

   Ja som du kan se af svaret til Lisbet så tager jeg den op snart. Ku´ være sjovt. Skal nok. Altid med på en frisk idé :-). Vi havde glemt at dronningen også skulle på strøget og da der blæste en kold vind vendte vi om på Købmagergade og tof i Fields istedet 😉

 • Svar Mamma-Krea 14/01/2012 kl. 14:12

  Skønne, skønne billeder…. Ville ønske min entré kunne se sådan ud – må vist bare drømme indtil jeg engang flytter i et hus med bryggers, eller vente til alle 4 unger flyver fra reden :0)
  God weekend…

  Psttt…Har du set min kreaweekend – kunne være hyggeligt, hvis du kiggede forbi – har desuden en give away igang.

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 14:42

   Åhhh alle disse drømme. De fortsætter bare i det uendelige ikke ? ;-). Kigger lige forbi dig senere 😉

 • Svar Design À la Camara 14/01/2012 kl. 14:59

  Drømme at gode – mange gode detaljer. – Happiness-skiltet har snart indfundet sin plads her.

  Ved ikke hvorfor du ikke kan kommentere hos mig – har prøvet med den sammen kommentatmode – som dig – har nu ændret tilbage for at se og det ændrer ved noget. Anyway – oplever tit at blive smidt af din side- og skal kæmpe mig ind på den – så måske det kan skyldes interne opdateringer i blogger – who knows.

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 15:15

   Okay jamen jeg oplever netop også at blive smidt af din side igen og igen og at den kører meget langsomt og hopper og danser. Gu´ ved om andre også har problemer med min side (og din) ???. Ved ikke lige hvad jeg skal gøre ???

 • Svar RAV OG KRAT 14/01/2012 kl. 15:30

  Kan læse at I blev noget overrasket over, at næsten hele Danmarks befolkning var repræsenteret i København 😉

  Lækre billeder du serverer her…tips og gode ideer modtages altid med kyshånd.
  En blogleg “vis mig din entre” lyder da rigtig sjov – go’ ide Lisbet 😉

  Jeg havde ikke problemer med at komme ind på din side. En skøn lørdag til dig KNUS

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 15:57

   Nja vi vidste det godt, men da vi ikke var kommet for at kigge på den kongelige frue og vinden bed lidt i kinderne, så smuttede vi uden om hurlumhejet. Godt du ikke havde problemer med siden….håber sandelig ikke andre har. Jeg forsøgte igår igen at kommentere hos dig, men nixen bixen kunne stadig ikke få lov ;-(. Dejlig weekend til dig Gitte 😉

 • Svar Kirsten Søeballe 14/01/2012 kl. 18:16

  Herlige billeder af entreer.
  Jeg håber jeg når at få malet fade og boret huller i væggen i min entre inden du starter det “Vis mig din entre” blogindlæg 🙂
  Fik tre fade fra Ikea i julegave som skal op på væggen . Et godt skub til at få mig til at lave dem færdige 🙂

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 19:42

   Det når du sikkert Kisser – vil lige lægge hovedet i blød over hvordan det evt. kan foregå. Men jeg går helt sikkert videre med Lisbet´s sjove idé….. Lyder ellers som en spændende ting du har gang i. Det vil jeg glæde til at se 😉

 • Svar Kludeskabet 14/01/2012 kl. 21:58

  Fede billeder… Så for man lyst til at lave entre…hm.. min er med en stak gibsplader…skal jeg tage billeder af den hehehhehe

  god weekenden

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 22:15

   Ja det kribler også i fingrene på mig 🙂 – jajaja du skal da også være med. Laver et indlæg imorgen 😉

 • Svar Kludeskabet 14/01/2012 kl. 22:00

  kan vild godt li den med gyngestolen og den med den lange hvide måtte 🙂

  • Svar Bettina Holst 14/01/2012 kl. 22:16

   Åhhh ja der er bare noget hyggeligt og morfaragtigt over gyngestole. Det minder mig ihvertfald om min morfar 😉

 • Svar Annette 15/01/2012 kl. 13:26

  Er der hverken børn eller husdyr i de hjem med de lækre entreer?
  For jeg giver helt sikkert dem skylden for at min entre ligner 3. verdenskrig og ikke noget i et boligblad!

  • Svar Bettina Holst 15/01/2012 kl. 15:36

   Ved hvad du mener Annette. Jeg skulle kæmpe mig gennem 15 par beskidte sko der lå og flød sammen med huer, vanter, skoletasker osv, når jeg kom hjem. Det er heldigvis overstået nu og nu ville jeg godt kunne have sådan en pæn og ren entre, da ungerne er flyttet hjemmefra 🙂

 • Svar DIY – inspiration til knagerækker og små entreér | Bettina Holst Blog 04/11/2013 kl. 09:59

  […] år, hvor jeg 2 lørdage i træk havde indlæg med inspiration til netop det rum. Der var vol. 1 og vol. 2, men der var ikke decideret fokus på små entreér som mange af os har. Og ja det gælder også […]

 • Svar Anne Mørk 25/06/2016 kl. 11:10

  Hej Bettina

  Jeg er helt vild med det første eksempel:) Har du nogen ideer til hvor man kan købe møblerne?

  • Svar bettinaholst 28/06/2016 kl. 12:06

   Hej Anne

   Nej desværre ikke. Mit bedste bud er at det er noget familien selv har lavet på stedet (eller en tømrer), synes det ser meget indbygget ud. Men jeg gætter bare 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.