Design, Kom indenfor

En smuk og klassisk lampe

En smuk og klassisk lampe

Jeg er forelsket.

Da vi flyttede ind her på matriklen i Haslev i august 2012, havde vi et miskmask af lamper med. Nogle havde hængt i det gamle 70´er hus i Greve, andre (mindre lysekroner) havde jeg slæbt med fra min gamle butik på Frederiksberg. Dér hang de fantastisk, men jeg er ligesom vokset fra den stil og stort set alle vores lamper, er jeg småutilfreds med (læs meget). Men det er sin sag lige at skiftet dem alle ud. Især når jeg også vil have designlamper. Ikke kun, men også. Vild med ideen om, at blande dyrt, billigt og håndlavet i min indretning,

Thomas hader at hænge lamper op. Virkelig hader, hvilket er en knap så fed kombi, med en kone, der elsker lamper – virkelig elsker. Så er det ligesom sagt. Desværre kan jeg ikke sige, at han er færdig med at hænge lamper op. Han muggede dog ikke over, at skulle hænge denne smuksak af en lampe fra www.thomaspeterlund.com op i entreen.

Ja der er lige et par Thomas´er i spil i dette indlæg.

Blog Bettina Holst Cloverthree lamp 1

Thomas Peter Lund, som er manden bag smuksak lampen, er arkitekt og designer og han skrev til mig om jeg ikke kunne tænke mig, at teste en af hans lamper. Ohhhh om jeg ville. Jeg kendte ikke til hans lamper, før jeg blev gjort opmærksom på dem – og hvilken skam. Derfor vil jeg gerne dele hans sindsygt flotte håndlavede lamper videre med jer også. Han har lavet 3 i serien; Clover.

Den jeg valgte hedder Cloverthree. De er alle smukke og det var svært, at vælge hvilken en, der skulle hjem på matriklen. En klassisk lampe og lige den stil vi fremover vil satse på. Indtil videre har vi, på de 2 år vi har boet her, fået byttet lamperne ud i stuen, på kontoret og nu i entreen. Der er stadig lang vej endnu…

Thomas Peter Lund´s lamper er som nævnt alle håndlavede og fremstillet i en lækker kraftig kvalitet´s folie. Vores smukke ‘Cloverhtree’ kom samlet med el pære und alles. Virkelig en positiv oplevelse og så var det jo bare at hænge den op. Thomas – altså min Thomas – havde lige frygtet, at vi skulle bøvle med at samle den. Men nope.

Blog Bettina Holst Cloverthree lamp 7

Blog Bettina Holst Cloverthree lamp 4

Lampen giver et smuk lys om aftenen og jeg kan faktisk finde på bare at sidde på trappen og beundre min nye entré og en smuk lampe, der fuldender vores trappe/entre projekt.

Jeg ér forelsket.

Blog Bettina Holst Cloverthree lamp 3

CLOVERTHREEstor

Lampen er 65 cm i højden og 45 cm i diameter. Det sidste billede er lånt fra www.thomaspeterlund.com

At vælge den rette lampe og den rette pære kan gøre alverden i indretningen. Det er dem der sætter det sidste finish og udgør hele stemningen. Jeg er indenfor de sidste par år blevet (endnu) mere bevidst om at vælge lamper med omhu.

Hvis du er nysgerrig og vil se før/efter billeder af hele vores projekt trappe/entre, så kan du bla. se mere i dette indlæg.

Nu vil jeg ud i atelieret, tænde lyset og prøve at lave mine første serigrafi rammer.

Kærligst Bettina

Lampen er sponsoreret.  Du kan læse mere om min reklamepolitik her.

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

80 Kommentarer

 • Svar Lykke Thomsen 16/12/2014 kl. 14:14

  Kære Betina
  Er det ikke et forkert årstal du har skrevet?
  Vh Lykke

  • Svar bettinaholst 16/12/2014 kl. 14:22

   Hahha guud joo – godt jeg har læsere, der ved hvornår jeg er flyttet – tak Lykke, jeg har nu rettet det til 2012 🙂

 • Svar Aslaug 16/12/2014 kl. 16:13

  Smuk lampe 🙂 har lige kikket i Hendes Verden og den du viser der er også smuk, men på sin helt egen måde – i like <3

  • Svar bettinaholst 16/12/2014 kl. 18:10

   Tak Aslaug 🙂 lampen fra Hendes Verden står p.t. i et vindue i køkkenet.

 • Svar A+K/VenterPaaVin 16/12/2014 kl. 21:22

  Så fin og fjerlet 😀

  – Anne

  • Svar bettinaholst 17/12/2014 kl. 10:31

   Meget meget smuk lampe – kan bestemt anbefale den 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 16/12/2014 kl. 23:02

  Uhh, hvor ER den flot.
  Kan godt forstå at du er aldeles begejstret over at få sådan en smuksak på Marriklen.
  Fedt liiiige at få sådan en henvendelse om at prøvekøre en lampe.
  JA tak siger jeg bare.. ;o)

  • Svar bettinaholst 17/12/2014 kl. 10:32

   Ja den er sindsygt smuk – jeg er vild med knækket på “bladene” – giver den kant. Ja det er absolut ikke så tosset med sådan en henvendelse 🙂

 • Svar Helle 17/12/2014 kl. 12:54

  Den lampe er utrolig smuk, lige min smag. Er selv på udkig efter en spisebordslampe, som ikke må være for stor, da spisebordet kun er 160 cm. langt. Og så skal der være ordentligt lys, så man kan se maden. Tip modtages gerne;)

  • Svar bettinaholst 17/12/2014 kl. 16:45

   Ja den er meget smuk og i en lækker kvalitet og jeg kan rigtig godt lide tanken om at den er samlet i hånden af designeren 🙂

   Jeg vil gerne lave et indlæg en dag om lamper generelt. Anbefalede højde m.v.

  Smid mig en Hilsen