Opskrifter

En morgenmad der sparker…

En morgenmad der sparker…

For et par uger siden afholdt jeg en maleworkshop i mit atelier og som altid var det super hyggeligt og skønne kursister, der deltog. Den ene, Helle, besluttede sig for at lave morgenmad til os søndag morgen (til dem der overnattede) fordi hun gerne ville dele en morgenmad hun plejer at spise.

Luksus ikke ?.

Jeg har spist det siden den weekend.

For over 1 år siden kunne jeg sagtens vente 1-3 timer før jeg spiste noget. Overhovedet. I know, det er ikke specielt sundt. Det jeg spiste var så typisk havregryn eller noget andet, der ikke tog særlig lang tid at lave. Det sidste år har jeg så hver morgen spist skyr med æbler i tern, hakkede mandler og hørfrø.

Blog Bettina Holst forslag til morgenmad 1

Du får opskriften her:

 • 2 æg
 • 1 banan
 • 1 tsk vaniliepulver
 • 3 spsk müsli (jeg bruger en fra Urtekram med kokosflager og dadler – og uden rosiner…)
 • 1 spsk kokosmel
 • 1 tsk hørfrø (kan udelades)
 • Kokosolie til stegning

Topping – forslag:

 • 1/2 æble (eller 1 hel hvis du er meget sulten)
 • Hakkede mandler – jeg bruger 8-10 stk.
 • Hakkede chokolade, når det skal være ekstra lækkert.
 • Årtidens frugt
 • Skyr

Pisk de 2 æg med vaniliepulveret. Pisk müslien i. Mos bananen og put den + hørfrø i (eller nøjes med bananen hvis ikke du gider hørfrø). Du kan supplere med andre ting, f.eks. loppefrøskaller, Husk og hvad ved jeg. Jeg skal bare have noget i der holder maven igang…

Steg pandekagen i kokosolie enten som én stor eller 2 mindre. Jeg kan som regel ikke spise en hel, så jeg laver en mellemstørrelse og en mindre (som jeg så spiser som mellemmåltid).

Til toppingen hakker du bare ingredienserne og anretter på pandekagen . Lige pt. putter jeg blåbær, æble, mandler og liiiidt af en god mørk chokolade 75% oven på skyr (Cheasy er min favorit)

Blog Bettina Holst forslag til morgenmad 2 Blog Bettina Holst forslag til morgenmad 3

Uuuuhada det er en god start på dagen – håber du kunne bruge opskriften?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

70 Kommentarer

 • Svar Nem påskedekoration 13/09/2018 kl. 08:13

  […] hvor jeg har samlet æggeskaller sammen. Hvis du har set mit forrige indlæg om en super sund og nærende morgenmad, der sparker r.., så ved du nu hvor æggeskallerne stammer fra […]

 • Smid mig en Hilsen