Inspiration, Kreative ideer, Maletips, Maleworkshop

En familie fra Skjern kom forbi atelieret

Igår havde jeg besøg af en rigtig sød familie, som havde taget turen fra Skjern for at male deres helt eget og personlige maleri i mit atelier – med hjælp og støtte fra mig. Jeg er meget beæret over, at de valgte mig og ikke mindst køre den lange vej fra Skjern til Haslev på Sjælland og bagefter hjem igen samme dag.

De kom kl. 11 og frem til kl. 16 malede de (og jeg) på deres maleri. Den medbragte frokost blev indtaget i vores gårdhave. Familien diskede op med bl.a hjemmebagte snegle. Ikke så ringe endda.

Familien gjorde det største stykke arbejde på lærredet. Jeg var med hele vejen på sidelinien med råd og introduktion til forskellige teknikker/tips og tricks. Vi arbejdede længe i en form for kaos (bevidst) for at prøve så meget af som muligt. Til sidst samlede jeg maleriet og gjorde det mere roligt i sit udtryk (dog stadig med alle de spændende lag, der bare blev dæmpet ned). Mor Rikke var på sidelinien som farvevælger og godkender. De sidste tegninger, fingeraftryk og “håndkantslag” stod familien for.

Her er stemningsbilleder fra dagen – lige fra det helt blanke lærred til slut resultatet:

Bettina Holst familiemaledag 2

Bettina Holst familiemaledag 3

Bettina Holst familiemaledag 4

Bettina Holst familiemaledag 5

Bettina Holst familiemaledag 6

Bettina Holst familiemaledag 7

Bettina Holst familiemaledag 7a

Bettina Holst familiemaledag 8

Bettina Holst familiemaledag 9

Bettina Holst familiemaledag 10

Bettina Holst familiemaledag 11

Bettina Holst familiemaledag 12

Bettina Holst familiemaledag 13

Bettina Holst familiemaledag 14

Bettina Holst familiemaledag 15

Bettina Holst familiemaledag 16

Bettina Holst familiemaledag 17

Alle mand var med og alle fik sat deres eget fingeraftryk. Jeg håber at maleriet bringer mange minder fra dagen og glæde i fremtiden. Efterfølgende fik jeg en mail fra Rikke, hvor hun bla. skrev, at hun havde smilet hele vejen hjem til Skjern ! 🙂

Ønsker du også at male dit eget personlige maleri – enten alene eller sammen med din familie, med støtte fra mig, så skriv til mig på kontakt@bettinaholst.dk så finder vi en dag. Afsæt ca. 5 timer til dagen incl. frokost.

Det koster 2500,- kr. Man medbringer selv lærred (helst 100×100 eller deromkring) og en madpakke. Jeg stiller al maling, materialer og min tid 100% til rådighed.

Kontakt mig på kontakt@bettinaholst.dk eller ring på 61 150 150 hvis det lyder som noget du/I kunne tænke jer.

Læs evt. mere på www.bettinaholst.dk/eneundervisning

Måske ses vi ??

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

71 Kommentarer

 • Svar Inken 07/07/2015 kl. 15:01

  Det var da en god ide – og hvor blev det flot.

  • Svar bettinaholst 07/07/2015 kl. 18:11

   Ja synes også det blev helt fint. Familien var i hvert fald meget glade 🙂

 • Svar Sisse Jarrov 15/10/2015 kl. 12:31

  Hej Betina
  Min datter på 5 år og jeg kunne godt tænke os at male et billede sammen til vores nye bolig som vi lige har købt. Hvor bor du og hvad koster det evt at få lavet et?? ? fed blog og god inspiration
  Mvh Sisse

  • Svar bettinaholst 16/10/2015 kl. 22:16

   Hej Sisse

   Tak for din hilsen 🙂

   Jeg har atelier i Haslev – 20 km syd for Køge. Det koster 2500,- kr. for 5 timer, hvor jeg er med hele vejen igennem og sørger for at man kommer i mål. Man skal selv medbringe et lærred på f.eks. 100×100 (man bestemmer selvfølgelig helt selv den nøjagtige størrelse – det er bare en ca. angivelse). Madpakken medbringer man også selv. Jeg sørger for maling m.v.

   Hvis det har interesse så smid mig en mail på kontakt@bettinaholst.dk så vi kan aftale nærmere 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen