Design, Kom indenfor, Mine projekter

En anbefaling og et kig indenfor

En anbefaling og et kig indenfor

Jeg var i sidste uge på Peter Bangsvej på Frederiksberg, hos min malings pusher www.promaling.dk, for at hente maling til en del forskellige projekter, som vi skal have sat i gang i løbet af sommeren. Godt nok sender de gratis, men er jeg i nærheden, så planlægger jeg altid at lægge vejen forbi. (Altid god service og det er derfor jeg gerne vil dele dem med dig).

Af nye projekter her i løbet af sommeren, kan nævnes, at vores terrasse skal males sort, en væg skal males gul, vores brune ler krukker skal males, vores vinduer skal males (gab gab..) samt diverse små maleopgaver.

Selvom jeg var efter maling, måtte jeg lige ind og kigge i deres nye afdeling, hvor de har fået House Doctor brugskunst og lidt Ferm Living. Og hov. Hvad skete der ?. Et par æsker røg lige med over disken. Jeg.er.en.sucker.for.æsker.og.har.virkelig.mange.

Kom med indenfor i min stue:

Bettina Holst Blog my home 12

Glasskabet er et jeg købte på et kræmmermarked da jeg var 20 år. I mange år var det hvidt og hang over en hvid købmandsdisk. Da vi flyttede hertil blev det malet gråt (hjemmeblandet) og det fik store møbelhjul på. Nyt liv for få penge. Købmandsdisken røg hjem til min mor.

Bettina Holst Blog my home 11

Bettina Holst Blog my home 9

Opslagstavlen lavet af en rest rionet (armeringsjern) og det projekt kan du læse mere om her.

Glas bordet er fra Ikea til 199,- kr. Tæppet er også derfra. Den runde pude på gulvet er fra Netto. Teakbordet er købt billigt i Den Blå Avis. Sofaen er fra www.sofakompagniet.dk Puden fra House Doctor er også fra Promaling.dk. Den store Afrika bog er købt på udsalg for 99,- kr. i den lokale boghandel og rummer så mange smukke og fede billeder. Jeg har klippet nogle af billeder ud og sat dem i billige rammer. Det kræver vist sit eget indlæg 🙂

Gulvet er oprindelig et helt almindelig parketgulv, som jeg malede sidste år. Også med maling fra Promaling.dk. Klik her hvis du vil vide mere og se før/efter billederne af gulvet.

Trængte simpelthen bare til at hive stikket fra computeren. Håber du fandt inspiration idag ?

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

11 Kommentarer

 • Svar Pernille 20/05/2014 kl. 16:51

  Det er lige præcis sådan nogle indlæg her, jeg synes er fede 🙂

  • Svar bettinaholst 20/05/2014 kl. 22:39

   Tusind tak Pernille, jeg skal nok blive bedre til at levere flere af den slags 🙂

 • Svar Maria Nordby 20/05/2014 kl. 19:54

  Super godt indlæg Bettina!!! Tror jeg skal forbi Promaling

  • Svar bettinaholst 20/05/2014 kl. 22:42

   Tusind tak Maria 🙂 – jeg må igang med kameraet og levere flere indlæg som disse. Der er projekter nok at vise her hjemmefra 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 21/05/2014 kl. 09:10

  Lækre billeder, du har fået det så fint Bettina. 🙂

  • Svar bettinaholst 21/05/2014 kl. 09:49

   Tak, hvor er du sød :-). Egentlig synes jeg det er meget nemmere at få tingene til at se fedt ud i det nye hus, fordi omgivelserne bare er så smukke. Så mange af vores møbler kommer så fint til sin ret 🙂

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 21/05/2014 kl. 09:11

  Jeg ka´os´godt li´dit indlæg. Det giver er godt indblik i din kreative hjerne 🙂

  • Svar bettinaholst 21/05/2014 kl. 09:51

   Århh tak søde du, haaahaa den krøller lidt for meget nogen gange (gosh der er fyldt op…) men de kommer ud…ideerne..på et eller andet tidspunkt 🙂

 • Svar Anita 22/05/2014 kl. 09:59

  Hej Bettina
  Jeg følger også med dagligt (det spurgte du til for lidt tid siden).
  Jeg synes, at I bor rigtig fedt. Og hvor er der et godt lys! Jeg skal snart flytte for mig selv og i den anledning har jeg fået mange fede ideer fra din side 🙂
  Anita

  • Svar bettinaholst 24/05/2014 kl. 20:13

   Det er jeg sørme glad for at høre Anita ! – tusind tak 🙂

   Det blir da spændende med det nye du skal ud i….rigtig meget held og lykke med det. Kh 🙂

 • Svar Daybed i stuen - Bettina Holst Blog 13/03/2017 kl. 17:55

  […] boede Herman […]

 • Smid mig en Hilsen