Maleworkshop

Ekstra ordinær maleworkshop – skal du med ?

Ekstra ordinær maleworkshop – skal du med ?

Sidste år havde jeg 4 skønne og kreative kvinder på en maleworkshop. De var så glade, at de søndag eftermiddag på stedet besluttede, at hyre en ny weekend året efter – altså her i 2015.

Weekenden blev sat til den 14.-15. marts.

Maleworkshop hos Bettina Holst den 8 juni 2013 collage 2

Nu er det bare sådan, at 2 af de kreative damer, desværre har måtte melde afbud og umiddelbart aflyses weekenden derfor, men de 2 resterende har spurgt mig, om ikke jeg vil prøve at finde 2 andre, der istedet kan komme med, da de ikke har mulighed for at deltage på en af mine andre planlagte maleworkshops i maj eller juni.

Og det er det jeg hermed gør. Og jeg har lavet et tilbud, som du kan se længere nede !

Workshop august 2013

Bettina-Holst-maleworkshop-februar-2014-nr-16

Bettina Holst maleworkshop

workshop oktober 2013 nr 6

SÅ.

Kunne du tænke dig, at komme med på en sjov, hyggelig, inspirerende maleworkshop fyldt med tips og teknikker i mit atelier den 13.-14. marts kl. 10-16 begge dage, med mulighed for at fortsætte på egen hånd om lørdagen til du segner ?.

Prisen er 1995,- kr. og 250,-  kr. for overnatning.

MEN.

Kan du hive en kollega, søster, mor, veninde eller lign. med, kan I komme med for 1.795,- kr. pr. person og gratis overnatning (i samme rum, adskilt af en væg). Tilbuddet gælder kun i denne weekend og kun hvis I er 2, der tilmelder jeg sammen.

Er du allerede tilmeldt en anden maleworkshop og hellere vil med i marts er du velkommen til at rykke. Kender du en der også gerne vil med, gælder tilbuddet naturligvis også jer.

Du kan læse meget mere om mine maleworkshops her.

Det foregår i mit atelier i 4690 Haslev.

Skriv til mig på kontakt@bettinaholst.dk hvis du skal med, men da der kun er et par uger til, skal du ikke vente alt for længe 🙂

Måske ses vi ??

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

73 Kommentarer

Smid mig en Hilsen