Dunlopillo-sover-du-godt-4
Bloggen tester, Kom indenfor, Soveværelset

Dunlopillo – sover du godt

Dunlopillo – sover du godt

I samarbejde med www.dunlopillo.dk skal jeg det næste halve år teste om jeg kan få en bedre nattesøvn. Jeg har simpelthen fået en seng stillet til rådighed !

Det er en stor skøn bandit med navnet Balance continental, der er blevet leveret og som nu står og gør sig til i vores soveværelse.

Den gamle seng – som faktisk ikke er så gammel endda, er røget op på 2. sal i vores gæsteværelse. Den gamle seng er en elevations seng, så jeg er meget spændt på hvordan det går med den nye Dunlopillo seng, der ikke har den funktion.

Da vi flyttede ind i huset i 2012 var vi 100% enige i, at vi ville ofre penge på en ordentlig seng og det skulle være en elevations seng. Og jeg har brugt funktionen rigtig meget. Thomas har ikke brugt det så meget som mig. Sengen kostede dengang omkring 15.000 kr. og det var mange penge for os, så jeg håbede, at den ville være helt fantastisk at sove i. Den har været god, men ikke fantastisk. Jeg kan ikke mindes én eneste morgen, hvor jeg ikke er vågnet lettere rædbrækket.

Jeg døjer dagligt med lænde- og nakkesmerter. Ikke noget kronisk. Og heller ikke noget alvorligt. Jeg har bare en dårlig trænet lænd og nakke, men dog ødelagt nok til, at jeg starter hver dag med en varmepude i ryggen, mens jeg spiser morgenmad. Lænden er blevet “skadet” af for mange dumme løft/ryk, dengang jeg var social-og sundhedsassistent på Odense sygehus på neurologisk afd i 1880…anyway…det er i hvert fald længe siden.

Heyyy det vidste du nok ikke om mig, hva`?. Min fortid i hvid kittel…

Det ligger virkelig mange år tilbage. Jeg var en af de første social-og sundhedsassistenter dengang og var i en årrække, som skrevet, på neurologisk afd. og også på en lukket psykiatrisk afd. (som ansat…hvis du skulle være i tvivl…). Jow jow der er lidt forskelligt i min rygsæk.

Nåhm nu kender du lidt mere til min baggrunds historie og hvorfor jeg specielt ser frem til at teste vores nye Dunlopillo seng – med tanken på om min lænd og nakke og ikke mindst søvnen evt. kunne blive bedre.

Lad os starte med førstehåndsindtrykket.

…men kom da lige med indenfor først og se banditten:

Dunlopillo-sover-du-godt-2

Dunlopillo-sover-du-godt-3

Den er væsentlig højere end den anden seng. Jeg føler mig lidt som prinsessen på ærten.

Lidt kongelig har man vel lov at være….

Det er en helt anden oplevelse end vores anden seng. Udover at den er meget højere og jeg kan sidde på den uden at nå gulvet (føles lidt som at være 5 år igen..), så er den hamrende blød og lækker. Uha da en kvalitet. Det føles seriøst som om vi er på et eller andet dyrt hotel. Ikke at jeg kan sammenligne med noget dyrt ophold, for vi rejser altid sådan mellemklasse agtigt, med referencer til det billige.

Men nu har vi fået hotelstemningen hjem på matriklen.

Vi har sovet i sengen nu i 3 dage.

Efter 3 dage er der ikke nogen bedring at mærke på hverken lænd eller nakke. Thomas synes, at han har sovet markant bedre og er vågnet mere udhvilet. Hurra for ham. Selv har jeg også sovet godt. Lænden piver dog stadig.

Det eneste jeg lige skal vænne mig til, er at vi nu har én topmadras (istedet for 2) og at jeg kan mærke, hver gang det store skrummel ved siden af mig vende sig, for så “gynger” madrassen.

Dunlopillo-sover-du-godt-4

Dunlopillo-sover-du-godt-5

Vi ved jo alle godt hvor vigtig søvnen er for os.

Har jeg sovet dårligt i et par nætter, bisser jeg og har ikke ret meget overskud. Får jeg sovet om natten, er jeg SÅ meget på til dagen`s opgaver og mit humør stiger væsentligt. En dårlig søvn får mig også til at være ukoncentreret. Alt dette passer jo så fint med alle de videnskabelige test, der gennem tiden er lavet.

En god nattesøvn ér alfa og omega for en god dag !

Og nu skal vi så teste om min søvn, lænd og nakke kan blive bedre.

Vil du vide mere, på hvad du kan gøre for at opnå en bedre søvn, så er der god inspiration af hente på Dunlopillo`s blog.

Vil du vide mere om Dunlopillo, så læs med her.

Indlægget følges op, når jeg har ligget i sengen i 1, 3 og 6 måneder.

Kærligst

Prinsesse Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

 

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

76 Kommentarer

  • Svar Dunlopillo - sover du godt vol. 2 - Bettina Holst Blog 15/08/2017 kl. 10:37

    […] Aftalen er, at jeg skal teste den i først 1 uge og skrive om mit førstehånds indtryk. Det gjorde jeg i dette indlæg. […]

  • Svar Dunlopillo - sover du godt vol. 3 - Bettina Holst Blog 30/01/2018 kl. 17:48

    […] Det gjorde jeg i dette indlæg. […]

  • Smid mig en Hilsen