Bloggen tester, Soveværelset

Dunlopillo – sover du godt vol. 3

Dunlopillo – sover du godt vol. 3

Måske du kan huske, at jeg har indledt et samarbejde med www.dunlopillo.dk  – hvor jeg i et halvt år skal teste om jeg kan få en bedre nattesøvn ?. Jeg skulle være vendt tilbage efter 3 måneder.

Der er gået lidt mere end 3 måneder siden jeg skrev om den sidst.

Hvorfor jeg ikke er så aktiv på bloggen vender jeg tilbage til. Der er lige et par ret store projekter, der skal overståes. Bagefter kan jeg måske igen huske hvad jeg selv hedder…

Anyway.

Jeg sover altså i denne bandit med navnet Balance continental

Mit førstehånds indtryk har jeg skrevet om.

Det gjorde jeg i dette indlæg.

Opfølgning efter et par måneder har jeg også skrevet om.

Det kan du læse om her.

Så hvordan sover jeg så nu efter et halvt år – er min lænd og min søvn blevet bedre ?

Jeg sover stadig godt og ligger klart bedre end i vores gamle elevations seng.

Jeg syntes dog efter 4 måneder i sengen, at min lænd begyndte, at drille en smule igen og jeg syntes også pludselig at jeg lå meget blødt (læs for blødt) – og ikke helt så behageligt som i starten. Min side er en mellemblød madras og Thomas’ side er en hård madras. Vi byttede og nu ligger jeg faktisk meget bedre. Min lænd er igen lidt gladere.

Hmmm.

I den gamle elevations seng var jeg nogen gange i tvivl om min alder, når jeg vågnede.

“Var jeg blevet 80 år siden jeg gik i seng ?”. Sådan føltes kroppen dengang.

Nu føles den heldigvis yngre igen.

Jeg springer dog endnu ikke ud af sengen som en vårhare, men jeg kan hurtigere komme igang med en lænd, der er lidt mere medgørlig end tidligere, så jeg er stadigvæk ret positiv overfor vores nu knap så nye seng.

Jeg kan engang imellem savne elevations-funktionen fra den gamle seng men en stor pude i ryggen, når jeg skal læse eller se fjernsyn er egentlig okay. Og ja vi har tv i soveværelset. Det er gemt inde i vores klædeskab. Jeg vil ikke undvære det.

Punktum.

Jeg tænker iøvrigt stadig rigtig meget over det gode råd jeg fik af konsulenten fra Dunlopillo – rådet med kun at sove på siden og med armen, der ligger underst – trukket frem. Jeg kan vågne om natten sådan halvt på siden/maven og så “skynder” jeg mig, at lægge mig i den rigtige position igen.

Vil du vide mere, om hvad du selv kan gøre for at opnå en bedre søvn, så er der rigtig god inspiration af hente på Dunlopillo’s blog.

Vil du vide mere om Dunlopillo, så læs med her.

Indlægget følges op igen til april.

Ha’ en skøn dag !

Kærligst

Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

76 Kommentarer

 • Svar Lisbeth Nielsen 02/02/2018 kl. 19:49

  Næ, jeg sover ad H til og har gjort det i over 10 år…. Jeg prøvesover gerne for Dunlopillo i en af deres senge 🙂

  • Svar bettinaholst 05/02/2018 kl. 16:32

   Aiii ja kender det alt alt for godt. Om det er Dunlopillo der gør at jeg sover bedre eller fordi jeg er blevet bedre til at ligge på siden – forsøger at droppe sukker – eller fordi min mand er smidt ud af værelset i hverdagene fordi han snorker…… eller en kombi af det hele ved jeg ikke, men jeg sover bedre nu 😉

 • Svar Mie K 24/05/2018 kl. 17:40

  Ih hvor den seng lyder som en drøm! 🙂 Vi har været på jagt længe, så kigger virkelig rundt efter anbefalinger pt! Elsker den lysegrå farve, som jeg tror vil passe perfekt sammen med et sengesæt jeg netop har købt.

  • Svar bettinaholst 28/05/2018 kl. 11:13

   Den er virkelig en drøm, kan i hvert fald godt anbefale den! 🙂

 • Svar Nu med army grønt soveværelse - Bettina Holst Blog 06/11/2018 kl. 17:43

  […] Sengetæppet er fra HAY. Hylden er også fra Ikea. Sengen er fra Dunlopillo. […]

 • Smid mig en Hilsen