Dunlopillo-sover-du-godt-3
Bloggen tester, Kom indenfor, Soveværelset

Dunlopillo – sover du godt vol. 2

Dunlopillo – sover du godt vol. 2

Måske du kan huske, at jeg har indledt et samarbejde med www.dunlopillo.dk  – hvor jeg i et halvt år skal teste om jeg kan få en bedre nattesøvn ?

Derfor sover jeg (vi) nu i denne bandit med navnet Balance continental

Aftalen er, at jeg skal teste den i først 1 uge og skrive om mit førstehånds indtryk. Det gjorde jeg i dette indlæg.

Jeg skulle så følge op efter ca. 1 måned.

Der er så faktisk gået 2 måneder nu, men jeg har haft så umanerlig travlt og så har det jo også lige været sommerferie, hvor mange af jer ikke er så aktive på computeren og bla. bla. bla. – så derfor valgte jeg altså lige at strække den lidt.

Det ændrer jo i sagens natur intet på min soveoplevelse.

Dunlopillo-sover-du-godt-5

Dunlopillo-sover-du-godt-2

 

Lad os bare slå fast én gang ting: En god nattesøvn ér alfa og omega for en god dag !

 

Så hvordan er sengen så nu at sove i ?

Jeg føler mig stadig som prinsessen på ærten, idet sengen er noget højere end vores gamle seng. Jeg kan endnu ikke konkludere, at jeg sover godt, men jeg ligger klart bedre.

Jeg er nu, efter 2 måneder, ikke nær så ræd brækket i lænden om morgenen. Jeg springer stadig ikke ud af sengen som en vårhare, men jeg kan hurtigere komme igang med en lænd, der er lidt mere medgørlig end tidligere, så jeg er indtil videre ret positiv overfor vores nye seng.

Jeg tænker iøvrigt rigtig meget over det gode råd jeg fik af konsulenten fra Dunlopillo – rådet med kun at sove på siden og med armen, der ligger underst – trukket frem. Jeg kan vågne om natten sådan halvt på siden/maven og så “skynder” jeg mig, at lægge mig i den rigtige position igen.

Vil du vide mere, om hvad du selv kan gøre for at opnå en bedre søvn, så er der rigtig god inspiration af hente på Dunlopillo’s blog.

Vil du vide mere om Dunlopillo, så læs med her.

Indlægget følges op igen, når jeg har ligget i sengen i hhv. 3 og 6 måneder.

Kærligst

Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

83 Kommentarer

 • Svar Sidsel 17/08/2017 kl. 12:49

  Det ligner også bare en seng, man sover godt i!!! 🙂

  • Svar bettinaholst 23/08/2017 kl. 15:50

   Dét er den – jeg kan virkelig godt anbefale den <3

 • Svar VIND 2 x puder fra Dunlopillo lige her - Bettina Holst Blog 03/10/2017 kl. 16:03

  […] er i forlængelse af det samarbejde jeg har p.t. med http://www.dunlopillo.dk, hvor jeg er ved at teste en af deres senge – nærmere bestemt den, der hedder Balance Continental. Dog skal det ikke handle om sengen […]

 • Svar Træ liste dekoration på væggen - gør det selv - Bettina Holst Blog 18/10/2017 kl. 18:22

  […] Vores seng fra Dunlopillo tester jeg stadig. Du kan læse om det i dette indlæg. […]

 • Smid mig en Hilsen