Drivhus-4
Kom indenfor, Vores have

Drivhus

Drivhus

Jeg har skrevet det før; vores drivhus er bare ikke specielt kønt, men vi har et og jeg knuselsker det !

Jeg tror, at der vel er omkring en 8-10 ruder med småskrammer/ødelagte/smadret men skidtet fungerer som det skal og vi har ikke råd til at købe et nyt fancy drivhus, så sådan er det bare.

Nogen gange skal man bare finde skønheden i det man har i forvejen ikke ?

Ved ikke om det er specielt inspirerende at se vores drivhus, men du inviteres indenfor alligevel:

Drivhus.

Den rustne spand og bakken på bordet, som iøvrigt vejer et ondt år, lå og flød i haven da vi flyttede ind. Oh ja vi har fundet mange sjove ting på matriklen. Nu får de lige en chance i drivhuset, hvor jeg egentlig synes de passer okay ind. Plantestativet til højre i billedet, hvor jeg har tomme krukker i, købte jeg til udstilling i min daværende butik på Frederiksberg tilbage i 2008, så det ved jeg desværre ikke hvor man kan få.

Stativet på “reolen”, hvor jeg bla. har mini potter i, er en gammel tallerkenholder, som jeg har spraymalet sort. De små minipotter brugte jeg som bordkort, da min mand blev 50 år for nogle år siden.

“Reolen” er bare 2 gamle hvide små-borde, jeg ikke lige vidste om jeg skulle stritte ud eller beholde. Indtil videre fungerer de altså nu som “reol”.

Og tænk engang; jeg var 100% sikker på, at der stod agurker på den medfølgende label til de frø jeg såede i det sene forår, men da planterne langt om længe begyndte at gro, synes jeg ikke bladene ligenede de blade, der plejer at være på agurker og nå ja…man kan jo tage fejl…for jeg har lige fundet ud af at det er squash, der er på vej !

Nåhm…

Alt i drivhuset har jeg forspirret. Normalt plejer jeg at købe færdige planter, men for første gang har jeg altså prøvet at forspirret. Det er jo aldrig for sent at prøve nyt selvom man er blevet lyvogtyve x 2 gange vel ?. Noget er gået godt (nå ja måske liiiige bortset fra de der agurker, som så er blevet til squash). I det mindste er de da blevet til noget modsat andet, hvor der ikke er sket en fis.

Du finder også et indlæg om hvordan drivhuset så ud dengang vi flyttede ind i 2012.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

79 Kommentarer

 • Svar Karina 16/07/2017 kl. 12:04

  Den store lanterne er skøn, og det er en fix løsning med de to borde, som er blevet til en reol.
  De små krukker tænkte jeg straks på som værtinde-/værtsgave med en stikling af et eller andet hjemmedyrket, men kunne så læse mig til, at de var brugt til noget helt andet – i hvert fald til at starte med.

  Dejligt, at I både har plads til at dyrke squash og andet samt have en siddeplads i drivhuset.

  • Svar bettinaholst 16/07/2017 kl. 16:00

   Tak Karina – ja heldigvis er drivhuset stort nok til både at dyrke grøntsager og til at sidde i på en halvkold sommerdag 🙂

   Super god ide med at bruge de små krukker til en stikling/værtindegave. Jeg har jo masser af dem !

   Kh B

  Smid mig en Hilsen